Acasă EVENTS Pe 30 Iunie 2024 va asteptam la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu...

Pe 30 Iunie 2024 va asteptam la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt cu muzica LIVE !!!

301
0

Pe 30 Iunie 2024 va asteptam la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt cu muzica LIVE !!!

RECLAMĂ

Sărbătoare mare în comuna olteană Bucinișu. Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Radu Miltiade, dar și în parteneriat cu TVF Oltenia și Barcon Music, organizează o nouă ediție a „Sărbătorii Cireșului”, evenimentul cultural artistic urmând a se desfășura în centrul localității. Pe scena special amenajată aici vor urca artiști de seamă ai muzicii populare româneșt.

Petrecerea câmpenească va începe duminică, 30 iunie, la ora 16:00, iar în recital vor mai fi Valentin Sanfira, Marian Medregoniu, Mihaela Sultan, Loredana Sotea, Mirela Zisu și acordeonistul Nicu Troncea, producător al întregului spectacol fiind Marius Barcon.

Prezentatoarea „Sărbătoarea Cireșului” de la Bucinișu este nimeni alta decând îndrăgita prezentatoare Florina Balaescu de la Radio Oltenia Craiova.

Și cum va fi chef mare, din peisajul evenimentului nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabe cu diverse chilipiruri și un parc de distracții pentru copii, având în vedere că „Sărbătoarea Cireșului” se desfășoară în aceeași perioadă în care la Bucinișu are loc și bâlciul anual.

RECLAMĂ
Articolul precedentDovada clară că Vali Vijelie a fost iertat de soție după ce a fost prins cu „pofta inimii”. Ce gest a făcut artistul pentru mama copiilor săi
Articolul următorCeaiurile bune pentru infecțiile urinare. Ajută la tratarea simptomelor acasă