Acasă EVENTS Pe 30 Iunie 2024 Marian Medregoniu va concerta la “Sărbătoarea Ciresului”...

Pe 30 Iunie 2024 Marian Medregoniu va concerta la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt

349
0

Vezi unde va concerta Marian Medregoniu pe 30 iunie

RECLAMĂ

Pe 30 Iunie 2024 va asteptam la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt cu muzica LIVE !!!

Sărbătoare mare în comuna olteană Bucinișu. Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Radu Miltiade, dar și în parteneriat cu TVF Oltenia și Barcon Music, organizează o nouă ediție a „Sărbătorii Cireșului”, evenimentul cultural artistic urmând a se desfășura în centrul localității. Pe scena special amenajată aici vor urca artiști de seamă ai muzicii populare româneșt.

Petrecerea câmpenească va începe duminică, 30 iunie, la ora 16:00, iar în recital vor mai fi Valentin Sanfira, Marian Medregoniu, Mihaela Sultan, Loredana Sotea, Mirela Zisu și acordeonistul Nicu Troncea, producător al întregului spectacol fiind Marius Barcon.

Prezentatoarea „Sărbătoarea Cireșului” de la Bucinișu este nimeni alta decând îndrăgita prezentatoare Florina Balaescu de la Radio Oltenia Craiova.

Și cum va fi chef mare, din peisajul evenimentului nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabe cu diverse chilipiruri și un parc de distracții pentru copii, având în vedere că „Sărbătoarea Cireșului” se desfășoară în aceeași perioadă în care la Bucinișu are loc și bâlciul anual.

RECLAMĂ
Articolul precedent„Dacă avem evenimente împreună, aici e o mare problemă! Sunt foarte tipicar.” Ce îl enervează pe Valentin Sanfira la soția lui, Codruța Filip
Articolul următorPe 30 Iunie 2024 Loredana Sotea va concerta la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt