Acasă Stiri Olguţa i-a „electrocutat” pe Doreii de pe şantiere

Olguţa i-a „electrocutat” pe Doreii de pe şantiere

593
0
Constructorii trag mâţa de coadă pe banii craiovenilor. Cam asta s-ar deduce din concluzia enunţată de primăriţa Olguţa Vasilescu, după o razie printre firmele care au contracte cu Primăria.

Edilul-şef al Craiovei i-a lăsat în redacţii pe ziarişti şi, neanunţându-i nici pe constructori, a dat o raită pe şantiere. Au fost vizate în special străzile intrate în reparaţii, adăpostul canin de la Breasta şi pasajul subteran. N-a scăpat nici masterplanul de apă, cea mai mare decepţie a zilei. La feţele locurilor…jale mare. “La pasajul subteran situaţie este foarte bună, pentru că aici lucrările sunt în avans şi consider că în maximum 2 luni se va circula pe sub pasaj. Din păcate, trebuie să constat că aceeaşi firmă care la pasaj lucrează foarte bine, la Masterplanul de apă se mişcă foarte greu. La momentul actual, în ceea ce priveşte lucrările la Masterplanul de apă, firma a executat doar 22% din graficul de lucrări prevăzute a se finaliza până la această dată”, enunţat edilul-şef al urbei.

RECLAMĂ

Pe străzile unde lucrările ar fi trebuit să fie gata la acest moment nu a fost turnat nici măcar stratul de uzură. Deşi Primăria are banii pentru asfaltări, sumele nu pot fi alocate întrucât masterplanul de apă este în întârziere. Pe strada Toamne, spre exemplu, nu se poate asfalta, întrucât lucrările pentru canalizare şi alimentare cu apă sunt neexecutate. Sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCine preia piaţa după verdictul în „Dosarul Transferurilor“?
Articolul următorOana Bică, manager fără adversar la “Maria Tănase”