Home Monden Oana Zăvoranu i-a declarat război și Andreei Bănică! De la ce a...

Oana Zăvoranu i-a declarat război și Andreei Bănică! De la ce a pornit totul: „Și asta știe acum tot”

73
0
loading...

Oana Zăvoranu le-a declarat război total tuturor influencerițelor din România! După ce i-a pus la zid pe Pepe, Raluca Pastramă, Oana Roman, Cristina Ich și Adelina Pestrițu, acum printre cele vizate se numără și Andreea Bănică.

loading...
loading...

Oana Zăvoranu a revenit în forță în lumina reflectoarelor! După ce o bună bucată de timp s-a ținut departe de scandaluri și de conflicte cu colegii din showbiz, iată că acum a decis să facă o micuță „curățenie” în lume amondenă!

Vedeta a lansat o adevărată campanie împotriva persoanelor influente din mediul online, următoarea de pe listă fiind Andreea Bănică. Oana Zăvoranu le-a luat în vizor pe toate cele care au devenit peste noapte „influenceri și ambasadori” ai unor brand-uri, în spațiul public.

”Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu i-a declarat război Andreei Bănică

Pe contul ei de socializare, Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu Andreea Bănică, fotografie care a venit însoțită de un comentariu extrem de dur la adresa artistei.

„Alta care a devenit influenceră MY a!@… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

sursa: antenastars.ro

loading...
loading...