Acasă Stiri O turistă a primit pe litoralul românesc o amendă cât prețul vacanței:...

O turistă a primit pe litoralul românesc o amendă cât prețul vacanței: „Nu vă e rușine? Nici pe Champs-Elysees nu e amenda atât” —

1305
0

O turistă a primit o amendă colosală pe litoralul românesc. Experiența a făcut-o să regrete alegerea unui concediului pe plaiurile mioritice.

RECLAMĂ

Deși conștientă de faptul că a greșit, amenda primită i se pare ireală pentru stațiunile din România.

Amendă colosală primită de o turistă pe litoralul românesc

Femeia a povestit pe un grup dedicat vacanțelor la preț redus că a fost sancționată cu o amendă considerabilă pentru că a parcat fără a achita taxa. Incidentul a avut loc în zona dintre stațiunile Venus și Saturn.

“Am parcat într-adevăr fară să plătesc, nu se vedea efectiv automatul de plată. Între Venus și Saturn. Însă amenda între 1.000 și 2.000 de lei pentru parcarea pe un câmp neamenajat mi se pare de domeniul fantasticului, nici pe Champs-Elysees nu e amenda atât. Nu vă e rușine?!?”, a scris femeia, şocată de valoarea amenzii.

Cum au reacționat internauții

Mulți membri ai grupului au criticat-o pe femeie pentru că nu a respectat legea:

„Sincer, doar prin amenzi usturătoare reușește un stat să își educe poporul”, „Poate așa ne civilizam și noi, cu amenzi mari”, „Citește din nou, dar încet, ce ai scris. Unde ai parcat? Îți zic eu, în UK ți-o săltau și mai plăteai și câteva mii de lire bune să o iei înapoi”.

Alți turiști spun că unii „vânează” intenționat șoferii și vor să le aplice amenzi înainte să reușească să le plătească:

„Mie mi-a făcut poză și mi-a aplicat amenda chiar în timp ce făceam plata prin aplicație. A durat cam 10 minute până am downloadat aplicația, mi-am introdus datele personale, datele cardului etc și până s-a confirmat plata, iar în timpul asta parcagiul a venit și mi-a fotografiat mașina. Am sunat ulterior la poliție de unde am aflat că în zona respectivă e un obicei să se vâneze turiștii la modul asta, așa că mare atenție”, a precizat un turist, completat de un altul:

„Eu am primit amenda cu un minut și jumătate înainte să primesc confirmarea în aplicație că s-a finalizat plata. Într-un final, după mai multe telefoane la Poliția Locală, primărie și oficiul de parcări am rezolvat situația, dar totul pe timpul și pe stresul meu, deși fusesem de bună credință și chiar plătisem”, scrie romaniatv.ro.

O nouă metodă de înșelătorie le dă bătăi de cap turiștilor aflați pe litoralul românesc

O tânără a povestit experiența dezamăgitoare care i-a dat bătăi de cap. Ea a povestit cum a plătit mai mult decât trebuie pentru șezlongurile de pe plajă. Oana a transmis că a cerut două șezlonguri, însă a plătit cât pentru trei. Cum a cerut explicații, comercianții au venit cu argumente, însă turista nu le-a considerat deloc plauzibile.

Fata a primit explicația din partea comercianților, însă a rămas profund dezamăgită. Aceștia i-au zis că a plătit trei șezlonguri în loc de două, deoarece nu pot fi taxate măsuța și umbrela. Oana a scos din buzunar suma de 180 de lei pentru trei șezlonguri, deși a folosit numai două. Această experiență neplăcută i-a lăsat un gust amar și spune că nu va mai reveni pe litoralul românesc.

sursa:https://www.bzi.ro/amenda-colosala-primita-de-o-turista-pe-litoralul-romanesc-nu-va-e-rusine-4791119?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1DpmqXgpOSvX5Ti_y5MuGLXteSQZQK27F1kNrLeBQfDmPbDNOz1F-L6pE

RECLAMĂ
Articolul precedentAnamaria Prodan, dezvăluiri despre viața intimă: „Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat, mai puțin… ” —
Articolul următorAceastă femeie a mers la un salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea, după care a programat-o pentru a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce i s-a întâmplat stilistei după două săptămâni e ireal –»