Acasă Stiri O orădeancă a fost umilită, în public, de fostul ei amant. Bărbatul...

O orădeancă a fost umilită, în public, de fostul ei amant. Bărbatul a jurat răzbunare după ce a fost părăsit pentru…soț: „Nu trebuia să îți bați joc de mine”

938
0

Timp de doi ani, o femeie din Oradea a avut o relația extraconjugală. I-a promis amantului că va divorța și îl va face tată. În cele din urmă, a ales să rămână alături de soțul ei. Înnebunit de gelozie, fostul ei iubit s-a răzbunat. Pentru planul său, bărbatul va petrece următorii doi ani în închisoare.

RECLAMĂ

Amantlân încheiat în instanță. După ce a fost părăsit de femeia cu care avusese o relație timp de doi ani, un recidivist din Oradea s-a răzbunat, public, pentru că femeia a ales să rămână cu soțul ei.

Bărbatul, care avea deja o condamnare cu suspendare într-un alt dosar penal, a postat o serie de imagini compromițătoare cu femeia pe internet și chiar și pe strada pe care locuia alături de familia ei.

„Ai o jumătate de oră să vii acuma seara…Nu vii, am încheiat definitiv şi lumea te va cunoaşte…şi nu postat…voi trimite la fiecare separat (…) Dacă îţi permiţi să-mi închizi….scuză-mă…am să arăt lumii întreaga ta față (…) Este ultima ta sansa sa raspunzi…sau pun toate pozele ce le am cu tine pe fb…cu nume adresa telefon (…)Am incercat sa vorbim…am să trimit poze cu tine la toti oamenii pe care ii stii…copii barbat…cunostinte rude…imi pare rau…dar nu trebuia să-ti bati joc de mine”, i-a transmis individul femeii , potrivit considerentelor sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Oradea, citate de Adevărul.

Femeia nu a cedat presiunilor și amenințărilor, alegând să rămână alături de soț, așa că fostul iubit și-a pus planul în aplicare.

Umilită de imaginile și mesajele compromițătoare publicate de bărbat, victima șantajului a mers la poliție. Din declarația acesteia, inculpatul a pus „mai multe afişe ce conţineau imagini cu ea, mesaje prin care era denigrată de către inculpat care îi supraveghează locuinţa şi o urmăreşte prin oraş”, se mai arată în considerentele deciziei citate.

În fața judecătorului, recidivistul a recunoscut că a trimis familiei femeii imagini cu ipostazele intime în care aceasta a fost surprinsă, că mesajele şi pozele depuse de aceasta la dosar corespund adevărului, în sensul că el le-a scris şi trimis/postat şi că în mai multe rânduri a fost în zona unde locuieşte fosta amantă pentru a o aştepta şi pentru a vorbi cu ea.

Însă totul ar fi fost din cauza suferinței provocate de despărțire. „Aceasta îi promisese că va divorţa de soţul ei şi va face copii cu inculpatul, făcându-l astfel să se îndrăgostească de ea”, după cum se arată în considerentele aceleiaşi decizii.

Judecătoria Oradea l-a condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, cu executare, și plata a 5.000 de euro daune morale: „Instanţa apreciază că suma de 5.000 de euro (echivalent în lei la cursul BNR de la data plăţii) reprezintă o reparaţie echitabilă şi suficientă pentru prejudiciul moral suferit de persoana vătămată”.

Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.

Sursa: a1.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentPandemia nu a influenţat rata mortalităţii în România
Articolul următorCopil de 7 ani din Tulcea, găsit mort în cuva mașinii de spălat