Home Stiri O fetiță de trei luni și tatăl ei au fost uciși de...

O fetiță de trei luni și tatăl ei au fost uciși de un șofer sincigaș, pe o șosea din Moldova

33
0
loading...

O fetiță de trei luni și tatăl ei au fost uciși de un șofer sincigaș, pe o șosea din Moldova. Bărbatul s-a certat cu nevasta, s-a urcat la volan și i-a strigat că pleacă să se omoare.

loading...
loading...
  • Și șoferul care a provocat tragedia a murit.
  • Mama fetiței e grav rănită, era și ea în mașină.

O tragedie cumplită a curmat viața a trei oameni, printre care și a unei fetițe de doar trei luni. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în raionul Râșcani, din Republica Moldova, scrie jurnal.md.

Potrivit poliției, tragedia s-a produs după ce un bărbat din Bălți ar fi avut un scandal în familie și, beat fiind, a urcat la volan. Soția sa a alertat poliția în jurul orei 00:05, spunând că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini marca Skoda Octavia și plecat într-o direcție necunoscută.

Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide, a mai avertizat soția lui.

Exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Râșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil Skoda Octavia a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris. Șoferul mașinii Skoda, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului.

Tot în momentul impactului a decedat și șoferul care conducea Toyota, un bărbat în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni.

În mașină mai erau doi pasageri, soția șoferului și verișorul acesteia. În acest moment, ambii se află sub supravegherea medicilor.

Există și un martor la cele întâmplate, un alt șofer, care a povestit că la ciocnirea automobilelor, șoferul mașinii Skoda se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni) și că i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber. La o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...