Acasă Life Style O femeie şi-a părăsit soţul pentru un tânăr egiptean în vârstă de...

O femeie şi-a părăsit soţul pentru un tânăr egiptean în vârstă de 24 de ani. Ce a păţit o va marca toată viaţa

999
0

O femeie din Regatul Unit şi-a părăsit soţul pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani. Chiar dacă părea dragoste la prima vedere, se pare ca femeia şi-a luat ţeapa vieţii, această întâmplare marcând-o pe viaţă.În ciuda faptului că familia o consideră naivă, Joanna Girling spune că ea trăieşte acum, la vârsta a doua, dragostea adevărată.

RECLAMĂ

O femeie şi-a părăsit soţul pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani

Joanna Girling, din Norfolk, şi-a părăsit soţul după 20 de ani de căsnicie pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani. Femeia, însă, şi-a luat ţeapa vieţii sale după decizia radicală pe care a luat-o.Joanna era în vacanţă, în Sharm El-Sheik, cu John. Cei doi soţi au vrut să se relaxeze câteva zile şi să se simtă bine. Însă… femeia, în vârstă de 45 de ani, a căzut pradă farmecului unuit tânăr egiptean, în vârstă de 24 de ani. Joanna s-a îndrăgostit iremediabil şi a făcut tot posibilul să-şi trăiască povestea amorosa.

Femeia a obţinut chiar şi un certificat de căsătorie fals pentru a putea întreţine relaţii sexuale cu noul iubit, deoarece legile privind sexul înainte de căsătorie sunt foarte stricte în Egipt. Ba chiar, Joanna a închiriat şi un apartament unde să se intaneasca cu amorezul ei. Doar că tânărul de 24 de ani a profitat de slăbiciunea femeii, a lăsat-o fără bani şi apoi a părăsit-o spunându-i că se căsătoreşte cu o egipteancă.

”Am crezut că Hassan mă iubeşte, mi-a spus că vrea să ne căsătorim. Dar totul a fost doar o minciună. M-a folosit pentru bani, mă simt ca o idioată. Am renunţat chiar şi la căsnicia mea de 20 de ani pentru el”, povesteşte femeia.

După dezamăgirea suferită, Joanna a început o relaţie cu un alt tânăr egiptean. În ciuda faptului că familia ei o consideră naivă, femeia crede că de această dată a cunoscut dragostea adevărată alături de Hysm.
”Nu credeam că o să mai pot avea vreodată încredere intr-un bărbat, dar Hysm este iubirea vieţii mele. Ştiu că sentimentele lui pentru mine sunt adevărate deoarece nu mi-a cerut nici un ban de când ne cunoaştem”, a mai spus Joanna.
O femeie şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg
O altă intâmplare şocantă vine din Rusia. Cine spunea că dragostea nu are limite şi nici vârstă, mare dreptate avea. O femeie de 35 de ani din Rusia şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, după care a început să recurgă la tot felul de metode pentru a fi mai atractivă.

Marina Balmasheva, o femeie în vârstă de 35 de ani din Rusia era căsătorită şi părea că totul merge bine în viaţa ei. Cu toate acestea, la un moment dat şi-a dat seama că îşi doreşte altceva, aşa că nu a ezitat să se conformeze dorinţelor sufletului şi să ia măsuri.
Tocmai de aceea, femeia, care este şi un cunoscut influencer în Rusia, a ales să se despartă de soţul ei şi să se cupleze chiar cu fiul său vitreg, în vârstă de numai 21 de ani. Mai mult, cei doi s-au gândit chiar să se căsătorească şi, pentru a se asigura că nu pierde nimic în urma acestei decizii, femeia de 35 de ani a insistat şi asupra unui act prenupţial pentru a-şi păstra toţi banii şi averile în caz de divorţ de noul ei soţ Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 21 de ani.
Influencerita de 35 de ani Marina Balmasheva a recunoscut că a apelat la esteticieni, pentru a fi mai atrăgătoare pentru tânărul ei soţ. Mai exact, dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul fetei şi al gâtului. Totul este cu atât mai serios cu cât cuplul aşteaptă, acum, şi un copil.

sursa https://www.bzi.ro/o-femeie-si-a-parasit-sotul-pentru-un-tanar-egiptean-in-varsta-de-24-de-ani-ce-a-patit-o-va-marca-toata-viata-4117060?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2oGDOy6_Rq3lWu1Xaw0-V-JFjTLFVDDKZlm6cOEywbvLcVH7Ishpt_X3k

RECLAMĂ
Articolul precedentKlaus Iohannis: Ne dorim pentru Moldova şi Ucraina ca aderarea să se producă repede, dar asta nu înseamnă de azi pe mâine
Articolul următorBianca Drăgușanu a comis-o în trafic! Ce rezultat a ieșit la testul pentru droguri