Acasă Monden Bianca Drăgușanu a comis-o în trafic! Ce rezultat a ieșit la testul...

Bianca Drăgușanu a comis-o în trafic! Ce rezultat a ieșit la testul pentru droguri

441
0

Bianca Drăgușanu a comis-o în trafic. Aflată în Pipera, vedeta a virat la stânga pe stânga linie continuă.  Bianca Drăgușanu a fost amendată de către polițiștii de la circulație din cadrul de la Serviciului Rutier Ilfov cu 1.305 lei. În plus, vedeta a primit și 6 puncte penalizare. Polițiștii au testat-o pe Bianca Drăgușanu pentru droguri, iar rezultatul a fost negativ. Aceasta a postat dovada pe Instagram.

RECLAMĂ

Bianca Drăgușanu a comis-o în trafic!

Bianca Drăgușanu a recunoscut, într-o postare pe pagina sa de Instagram, că a fost oprită de polițiști, în trafic, pentru că a încălcat o regulă de circulație.„Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun. Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog“, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.Vedeta a menționat că a așteptat aproximativ 10 minute pentru a fi testată antidrog și că rezultatul a fost negativ. Pentru a arăta că este „curată“, blondina a postat și o poză cu rezultatul de la drugtest.„A durat vreo zece minute acest test antidrog, pe care nu l-am mai făcut niciodată. Această campanie antidrog, pe care eu o susțin, se pare că funcționează destul bine și se pare că vizează, în special, persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău. Ce credeți? A ieșit negativ! N-am avut niciun fel nicio emoție. Am susținut mereu că sunt o persoană limpede la minte și curată la suflet și la sânge. Nu consum nicio substanță care să-mi modifice starea, energia sau viața”, a afirmat, într-un Instastory, Bianca Drăgușanu.

Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu lui Dorian Popa

Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj lui Dorian Popa, care a fost depistat drogat la volan și care a recunoscut, în cele din urmă, că a consumat substanțe interzise.

„Îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare pentru că, din câte știm cu toții, este un băiat a muncit foarte mult pentru tot ce are. Nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri. Fiecare om mai greșește”, a transmis Bianca Drăgușanu.

După ce a primit raportul toxicologic de la INML, Dorian Popa vine cu prima declarație publică. Vloggerul recunoaște că s-a drogat cu canabis și își cere scuze de la fanii săi.
„Vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc: Am consumat canabis!“, a spus Dorian Popa.

Bianca Drăgușanu a comis-o în trafic, dar la testul antidrog a rezultat că nu a consumat substanțe interzise.

sursa:https://www.bzi.ro/bianca-dragusanu-a-comis-o-in-trafic-ce-rezultat-a-iesit-la-testul-pentru-droguri-4845511?utm_source=NIC&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR1pAlI_KlHw5dQ6T_GVn_OJMxQ1AYTt5a8MwQ-kzR8rGV5hK3aiI3B6Vw4

RECLAMĂ
Articolul precedentO femeie şi-a părăsit soţul pentru un tânăr egiptean în vârstă de 24 de ani. Ce a păţit o va marca toată viaţa
Articolul următor„Mi-am vazut mereu de-a mea carare” Este cel mai nou videoclip semnat Cornel Cojocaru!!!