Acasă Stiri O femeie din Olt a fost ucisă de concubinul ei, după ce...

O femeie din Olt a fost ucisă de concubinul ei, după ce a fost bătută două zile continuu

551
0

O femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Băbiciu, a decedat după ce a fost lovită timp de aproape două zile, apoi sugrumată, suspect de comiterea faptei fiind concubinul său, un cioban în vârstă de 46 de ani, care a fost arestat preventiv, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

RECLAMĂ

Omorul ar fi avut loc în seara zilei de 22 octombrie, în comuna Băbiciu, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al geloziei, au precizat procurorii.

Potrivit sursei citate, procurorii au stabilit că bărbatul a început să o agreseze pe femeie în ziua de 21 octombrie, cu pumnii şi un ciomag, apoi a continuat să o lovească şi pe parcursul zilei de 22 octombrie, iar în seara respectivă a sugrumat-o.

‘În fapt, s-a reţinut că, în data de 21 octombrie, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al geloziei, inculpatul C.G. i-a aplicat concubinei sale S. E., mai multe lovituri cu pumnii şi un ciomag, peste tot corpul, iar în data de 22 octombrie pe fondul discuţiilor anterioare, dar şi al consumului de alcool, a agresat-o din nou pe victimă, de mai multe ori pe parcursul zilei şi, ulterior, în seara aceleiaşi zile, acesta a sugrumat-o’, se arată în comunicat.

Medicii legişti au stabilit că moartea femeii a fost violentă şi a fost consecinţa sugrumării, în condiţiile unui politraumatism prin agresiune individuală.

Din constatările preliminare întocmite de către SJML Olt a rezultat faptul că victima S. E., de 44 de ani, a prezentat: echimoze, hematoame, excoriaţii, plăgi contuze; fractură piramidă nazală; fractură unghi mandibular drept; multiple infiltrate hemoragice epicraniene; hemoragie leptomeningee, temporal bilateral şi cerebeloasă; contuzie cerebrală difuză; fractură corn drept hioid şi fractură mediană cartilaj tiroid cu infiltrate hemoragice în ţesuturile moi ale gâtului; Diagnostic de deces: a) insuficienţă respiratorie acută; b) sugrumare; c) politraumatism prin agresiune individuală. Moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei respiratorii acute, consecinţa unei sugrumări în condiţiile unui politraumatism prin agresiune individuală. Moartea poate data din data de 22 octombrie’, au fost concluziile legiştilor, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost reţinut în ziua de 23 octombrie şi a fost arestat preventiv în ziua următoare, el fiind inculpat pentru omor. El era angajat ca cioban la o fermă de animale din comuna Stoeneşti. 

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentUn adevărat OM! Un bătrân de 84 ani și-a dus câțelul 8 km cu roaba până la veterinar
Articolul următorNoi imagini din camera în care Alexandra Măceşanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă