Home Stiri O fată de 17 ani a murit din cauza unui infarct în...

O fată de 17 ani a murit din cauza unui infarct în timp ce făcea exerciții la o sală de fitness din Alba Iulia

72
0
loading...

O fata de 17 ani din Alba Iulia a murit fulgerător în timp ce se antrena la o sală de fitness. Potrivit martorilor, i s-a făcut rău în momentul în care făcea exerciții, ca de obicei, și ridica o bară metalică.

loading...

Decesul fulgerător al adolescentei de 17 ani care se antrena la o sală de fitness din Alba Iulia a fost cauzat de un infarct miocardic, potrivit medicilor legiști.

Martorii spun că fata s-a prăbuşit dintr-o dată, în momentul în care făcea exerciții și ridica o bară metalică. Deși au venit în sprijin două echipaje medicale, nu a mai putut fi salvată.În urma necropsiei, medicii legiști au precizat că moartea tinerei a fost provocată de un infarct miocardic acut.

În acest caz, procurorii au comunicat că adolescenta nu purta în timpul antrenamentului un echipament de electro-stimulare musculară.

Fata învăța în clasa a XI-a la profilul matematică–informatică intensiv engleză, la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Nimeni nu își explică cum a fost posibilă această tragedie

Sâmbătă după-amiaza, adolescenta a mers la o sală de fitness din oraș pentru a se antrena. Imediat după ce ar fi început să ridice o bară metalică cu greutăți ar fi căzut ca secerată pe podea.

Simona Străjan, director medical Serviciul Județean de Ambulanță Alba: „Au fost solicitate două echipaje, unul cu medic și celălalt cu asistent, la un caz de stop cardio-respirator la o sală de fitness. Când a ajuns echipajul nostru pacienta era deja în stop cardo-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră, dar din păcate nici prin metoda de defibrilare, cât și prin masajul cardiac extern nu s-a reușit obținerea revenirea la viață a pacientei”.

Colegii și profesorii de la liceul unde învăța adolescenta sunt în stare de șoc și nu își explică cum a fost posibilă o asemenea tragedie. În amintirea ei, elevii au adus flori și lumânări la intrarea în școală. Adolescenta era sportivă, practica înotul și nimeni nu știa să aibă probleme de sănătate.

Valer Cerbu, director Colegiul Național ” Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia: O elevă liniștită, muncitoare, dedicată studiului doar cuvinte de laudă despre ea. Apreciată de elevi, foarte mulți prieteni în școală, apreciată de întregul colectiv didactic.

Reporter: Făcea sport de performață?

Director: A făcut înot, făcea și acum înot, dar nu de performanță, era o fire sportivă, dinamică.

Trupul fetei a fost preluat pentru necropsie iar medicii legiști urmează să comunice exact ce ar fi putut cauza decesul ei fulgerător.

Sursa: StirilePROTV

loading...