Home Stiri O familie a fost spulberată de un camion, în Dej. Tatăl intrase...

O familie a fost spulberată de un camion, în Dej. Tatăl intrase cu mașina pe contrasens

146
0
loading...

Tragedie de coșmar la Dej! O familie a fost spulberată de un camion, iar în urma impactului, o fetiţă de doar 4 luni şi mama ei au ajuns la spital. La volanul mașinii se afla tatăl fetiței de 4 luni, care a intrat pe contrasens, încercând să efectueze o depășire. Iată cum s-a întâmplat totul!

loading...
loading...
  • Tatăl a provocat accidentul, intrând pe contrasens
  • Fetiţa de doar 4 luni şi mama ei au ajuns la spital

Tragedie fără cusur la Dej! O familie a fost spulbertată de un camion, iar mama și fiica de doar 4 luni au fost grav rănite în urma impactului.

O familie a fost spulberată de un camion, în Dej

Maşina în care se aflau cei trei membri ai familiei s-a izbit frontal cu un camion. Într-un moment de inconștiență, bărbatul a încercat să efectueze o depășire. Dorind să depășească o coloană întreagă de mașini, autoturismul în care se afla familia a intrat pe contrasens, izbindu-se iminent de un camion.

O familie a fost spulberată de un camion, în Dej. Tatăl intrase cu mașina pe contrasens / FOTO
În urma impactului, mașina a fost făcută praf, iar mai multe rude ale familiei au acționat de îndată și au încercat să-i scoată pe cei trei membri ai familiei din autoturism. Deși au dorit să le facă un bine, le-au făcut, de fapt, mai mult rău, iar mama și copilul au suferit răni grave, fiind transportate de urgență la spital.
În imaginile surprinse de camerele Politiei Locale din Dej se poate observa cum la ora 9:43 dimineața, bărbatul care a provocat accidentul se afla într-o coloană de patru mașini. În celelalte autoturisme, se aflau rudele familiei.
Membrii familiei au fost scoși din autoturism necorespunzătorAtât familia implicată în accident, cât și rudele, se întorceau de Botoșani și se îndreptau spre casă, în județul Sălaj. Într-un moment de inconștiență, șoferul a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un camion care circula dinspre Dej spre Bistrița.
Atunci când au văzut tragedia, autoturismele în care se aflau rudele au tras pe dreapta, au sărit din mașini și au dorit să le ofere primul ajutor celor trei. Rudele au scos-o prima dată, din mașină, pe fiica de 4 luni și au început să o legene, deși ar fi trebuit să fie imobilizată.
Ulterior, și mama copilului a fost scoasă din mașină și a fost cărată de către rude câțiva metri, fiind mai apoi pusă la umbra unui copac. Atât mama, cât și fiica, au fost transportate la Spitalul Municipal din Dej, acolo unde au fost stabilizate, însă ulterior au fost transferate cu ambulanța la alte spitale din Cluj-Napoca.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/o-familie-a-fost-spulberata-de-un-camion-in-dej-tatal-intrase-cu-masina-pe-contrasens-foto-256149.html

loading...
loading...