Acasă Stiri Noi detalii în cazul de la Caracal: S-a făcut plângere penală pe...

Noi detalii în cazul de la Caracal: S-a făcut plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă! ”Au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”

1157
0

Noi detalii ies la iveală în cazul de la Caracal. S-a făcut o plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat că femeia ar fi implicat în acest caz și că trebuie să fie anchetată nu doar martor.

RECLAMĂ

“În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături.

Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Sursa: antena1

RECLAMĂ
Articolul precedentUn tânăr din Constanţa, depresiv din cauza situaţiei familiale, i-a cerut iertare mamei apoi şi-a dat foc în maşină
Articolul următorPoliţist cu picioarele rupte, după ce a fost spulberat în trafic de un șofer băut