Acasă Stiri Muncitor decapitat cu excavatorul de un coleg care încerca să-l salveze

Muncitor decapitat cu excavatorul de un coleg care încerca să-l salveze

483
0

Doi muncitori au fost îngropaţi de vii, de un mal de pământ, în timp ce săpau un şanţ de 2,5 metri. Un bărbat 25 de ani din Craiova a fost decapitat în încercarea de a fi salvat.

RECLAMĂ

Muncitorul care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean din Craiova are o fractură de claviculă, însă starea lui de sănătate este bună. „Pacientul a fost preluat de echipajul de la urgenţe, stabilizat, i s-a făcut o tomografie, avea o fractură de claviculă, dar stare generală bună, se află în afara oricărui pericol şi va mai rămâne sub supravegherea medicilor şi în această noapte, urmând ca în cursul zilei de mâine să poată fi şi externat”, a precizat pentru adevarul.ro, Bogdan Fănuţă, managerul Spitalului de Urgenţă din Craiova.

Petre Ţiclea, în vârstă de 47 de ani, din Gorj, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Craiova cu un elicopter SMURD. Ancheta în cazul accidentului de munca petrecut astăzi este abia la început. Medicii legişti vor trebui să stabilească cu exactitate cauza decesului. Anchetatorii îşi vor putea continua investigaţiile, pentru identificarea unui posibil vinovat de ucidere din culpă.
 
Unul dintre muncitori a încercat să îi salveze pe cei doi bărbaţi îngropaţi de vii cu excavatorul, însă tânărul de 25 de ani din Craiova a fost decapitat. Victimele erau angajate la SC TCIF şi încercau să braşeze două conducte la reţeaua de canalizare din comuna doljeană Poiana Mare, la o adâncime de peste 2,5 metri.

RECLAMĂ
Articolul precedentOltenii şi-au pus antrenor » CS U Craiova i-a găsit deja înlocuitor lui Gabi Balint
Articolul următorOlt: Două persoane rănite în urma unui accident feroviar produs la Brastavăţu