Acasă Monden Monica Odagiu, primele declarații după ce a lovit mortal un bărbat. Ce...

Monica Odagiu, primele declarații după ce a lovit mortal un bărbat. Ce spune actrița despre accident: „S-a aruncat în fața mașinii!”

332
0

În urmă cu doar câteva ore, Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani. Acum, celebra actriță a făcut primele declarații, după ce a lovit pietonul pe o stradă din București. Iată ce spune vedeta despre cumplitul accident!

RECLAMĂ

Potrivit Antena 3 CNN, Monica Odagiu a făcut primele declarații după ce a lovit mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani. Atât actrița, cât și iubitul surorii ei, Conrad Mericoffer, au vorbit despre cumplitul accident rutier din București.

Primele declarații ale Monicăi Odagiu, după ce a lovit mortal un bărbat

După ce a lovit mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, Monica Odagiu a făcut primele declarații despre tot ce s-a întâmplat. Celebra actriță spune că pietonul s-a aruncat intenționat în fața mașinii sale. Ea nu a putut să ofere mai multe detalii despre impact, deoarece ancheta este încă în desfășurare.

Actrița Monica Odagiu
„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a precizat actrița.
Ce spune iubitul surorii actriței despre accident
Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi Odagiu, a vorbit și el despre cumplitul accident rutier. Iubitul surorii actriței a mărturisit că bărbatul care a murit era în stare de ebrietate.
Nici Conrad Mericoffer nu a oferit mai multe detalii despre accidentul din București, pentru că a mărturisit că trebuie să se termine ancheta poliției pentru a vorbi mai multe.
„S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atât pot să vă spun”, a precizat acesta.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/monica-odagiu-primele-declaratii-dupa-ce-a-lovit-mortal-un-barbat-ce-spune-actrita-despre-accident-sa-aruncat-in-fata-masinii-304553.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO fetiță de 5 ani a luat telefonul mamei să se joace și s-a ales cu 10 motociclete, 10 perechi de cizme și un Jeep
Articolul următorEa este femeia care susține că trăiește cu doar 18,50 euro (91 de lei) pe lună. Ce mănâncă aceasta în fiecare zi