Acasă Stiri Momentul în care un bebeluș a fost salvat de la moarte, deși...

Momentul în care un bebeluș a fost salvat de la moarte, deși familia îl îngropase de viu, crezând că e mort.

475
0

China: Momentul în care un bebeluș a fost salvat de la moarte, deși familia îl îngropase de viu, crezând că e mort. Un grup de săteni au săpat și au dezgropat un bebeluș îngropat de viu într-o cutie de carton, în estul Chinei. Jiao Xinglu și Zhou Shangdong căutau ciuperci în munții îndepărtați din apropiere de Laiwu, provincia Shandong din estul Chinei, când au descoperit copilul pe data de 21 august.

RECLAMĂ

Jiao a auzit un zgomot ca un lătrat de câine, în apropiere de locul în care se aflau. Cel mai propbabil, familia lui  a crezut că băiețelul murise imediat după naștere, după ce se confruntase cu o infecție la plămâni. 

În imagini se vede cum bărbatul începe să îndepărteze solul cu mâinile goale, deoarece „plânsul devenise tot mai s a slăbit. În cele din urmă, mai multe familii și prieteni s-au adunat în jur. Moment mai târziu, apare cutia de carton, iar Zhou o deschide pentru a examina copilul dinăuntru. Aruncă o privire în interior și vede o pătură, în care era învelit un băiat adormit care cântărea 3,4 kg.

Copilul a fost transportat la spital, suferind de anemie și de icter. Mai multe persoane s-au interesat de soarta copilului, dorind să-l adopte.

RECLAMĂ
Articolul precedentȘi-a părăsit soția pentru că nu se mai epila, iar acum regretă! Mesajul cutremurător al unui bărbat influențat de aparențe
Articolul următorIon Crăciunescu a rămas mască după o decizie de arbitraj din Liga 1: ”Nu este real. Nu mi-am putut imagina asta”