Home Stiri Mititelu: “Doamna primar nu poate să-mi dea mie sarcina nici dacă se...

Mititelu: “Doamna primar nu poate să-mi dea mie sarcina nici dacă se mai naşte de zece ori! Face jocurile inculpaţilor de la FRF”

475
0
loading...

Situaţia de la Craiova este din nou confuză. După ce echipa a fost dezafiliată de FRF, iar instanţa i-a dat câştig de cauză lui Adrian Mititelu, iată că apar disensiuni între acesta şi Olguţa Vasilescu.

loading...
loading...

Primăriţa Craiovei i-a transmis acestuia că ar trebui să se apuce de formarea unei echipe pentru că Guvernul a aprobat planul de construcţie a unui nou stadion în locul actualului Ion Oblemenco.

Mititelu nu este de acord cu formarea unei noi echipe şi cere ca clubul Universitatea Craiova să fie repus în drepturi şi cere intervenţia premierului Victor Ponta.

“Aceasta doamna primar a Municipiului Craiova nu poate sa-mi dea mie sarcina, nici daca se mai naste de zece ori! Poate eventual sa o faca cu Nedelescu sau cu alt angajat al Primariei. Se pare ca a uitat care este situatia clubului Universitatea Craiova, ca acest club este victima unui abuz extrem de grav, savarsit de FRF, prin Mircea Sandu si Dumitru Dragomir si ca numai organele statului roman pot repune in drepturi clubul de fotbal Universitatea Craiova! Prin aceasta atitudine, doamna Vasilescu face, direct sau indirect, jocurile inculpatilor de la FRF pentru a face o echipa, cu scopul de a trece in plan secund situatia de fapt a Universitatii Craiova!  Daca, intr-adevar, este atat de grabita ca echipa sa intre in competitie, de ce doamna Vasilescu nu il intreaba pe domnul Ponta de ce acesta nu a raspuns la sesizarea inaintata de clubul Universitatea Craiova, catre primul ministru, in urma cu 5 luni de zile, sesizare prin care am atras atentia, cu numeroase dovezi, asupra ilegalitatilor care exista la FRF, ilegalitati fata de care, prin lege, insusi primul ministru poate lua masuri, mergand pana la suspendarea conducerii federatiei?!?

In ceea ce priveste eventuala initiativa a domniei sale de a construi o echipa, este o problema pe care nu o comentez. Tot ce pot spune este ca un astfel de proiect nu are nicio legatura cu clubul Universitatea Craiova. De altfel, acest proiect, al unei alte echipe, a fost sustinut si de fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon si, conform opiniei generale din Craiova, aceasta pozitie i-a fost fatala lui Solomon la alegerile locale pierdute in iunie.

Concluzia este una singura: nu exista nimeni pe lumea asta care sa-si doreasca mai mult decat mine revenirea echipei Universitatea Craiova in competitie, in cel mai scurt timp posibil, dar este imposibil sa luam in calcul o revenire, atata timp cat Sandu si Dragomir vor conduce fotbalul romanesc!”, este comunicatul remis de Adrian Mititelu.

sursa: prosport.ro

loading...
loading...