Home Stiri Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre drama familiei şi suferinţa mamei...

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre drama familiei şi suferinţa mamei sale

142
0
loading...

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a vorbit la Antena 3 despre drama din familia sa. Gabriela Victoria Mazăre a murit astăzi în urma unui infarct survenit la scurt timp după condamnarea lui Alexandru Mazăre.

loading...
loading...

Din primele informaţii Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

“Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. 
Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele. 
Drum ușor spre lumea fără dor,doamna Gabi!“ – este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a vorbit la Antena 3 despre drama din familia sa. 

“Mamei nu i-a cedat numai inima. Pur şi simplu nu a mai avut resursa organică să mai facă faţă. A obosit şi fizic şi psihic. Ea avea în totalitate probleme şi cu inima şi nu numai şi se pare că a colapsat.

Chestiunea a fost foarte rapidă şi surprinzătoare. Mă așteptam să se mobilizeze pentru a doua oară cu o dublă intensitate din cauza situaţiei cu fratele meu geamăn, dar lucurile nu au stat aşa şi a cedat.

Toate mamele din lumea asta ar merge până la sacrificiul suprem pentru copii pe care îi iau. Din punctul ăsta de vedere mama a fost deosebită”, a spus Mihai Mazăre despre mama sa, în emisiunea Exces de putere de la Antena 3. 

sursa:https://www.antena3.ro/emisiuni/exces-de-putere/mihai-mazare-dupa-decesul-mamei-sale-639505.html

loading...
loading...