Home Stiri Matu si Enceanu s-au certat de la bani!

Matu si Enceanu s-au certat de la bani!

805
0
loading...
Au colaborat ani de zile si au fost prieteni la catarama. Despre legatura lor se vorbea pe la colturi ca este suspect de stransa. Asta pana intr-o ziMatu si Stoian au impartit tot, chiar si timpul liber
Pana nu demult, Petrica Matu si Constantin Enceanu imparteau atat contractele cat si timpul liber. Unde era unul era si celalalat. Cei doi nu aveau nicio problema sa se inchida impreuna in sauna, aproape dezbracati. Erau nedespartiti. Asta pana acum putin peste o luna cand s-au certat la cutite. S-a intamplat dupa o cantare pe care cei doi au sustinut-o intr-o comuna de langa Curtea de Arges. Potrivit surselor din preajma artistilor, cei doi s-au luat de la bani.
“Primarul de acolo l-a sunat pe Matu sa-I propuna o cantare si l-a rugat sa aduca si alti artisti, asaca l-a pus in legatura pe edil cu Enceanu. Enceanu a negociat sa vina si cu ansamblul din Craiova si din cate am auzit a cerut mult peste o suta de milioane de lei vechi. Oricum, ei amandoi, ar fi trebuit sa ia cam 1.200 de euro de caciula. Banii i-a incasat Enceanu si, dupa ce au cantat, Matu i-a cerut banii. Motivand ca a platit orchestra i-a dat doar 3.000.000 de lei, 300 de lei noi si atunci a inceput scandalul”, ne-a povestit un apropiat al celor doi, dezvaluid motivul rupturii dintre Enceanu si Matu.
sursa: http://www.gazetadecluj.ro
foto: protv

loading...
loading...
loading...