Home Stiri Mărturia bunicii copiilor uciși de propria mamă: „Se plângea că o doare...

Mărturia bunicii copiilor uciși de propria mamă: „Se plângea că o doare capul tot timpul”

690
0
loading...

O mamă în vârstă de 30 de ani a îngrozit întreaga comunitate dintr-un sat maramureșean, miercuri, când și-a ucis cei doi copii, într-un acces de furie necontrolată. Bunica copiilor spune că fiica ei se plângea constant de migrenele puternice, după ce, în urmă cu patru luni născuse o fetiță.

loading...
loading...

Bogdan Gabor, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, a declarat pentru GÂNDUL.RO că femeia a fost internată în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

„Nu era cunoscută cu antecedente psihiatrice”

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat asupra a două sau mai multor persoane. Femeia nu era cunoscută cu antecedente psihiatrice. În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-medicale, a declarat Bogdan Gabor, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Maramureș pentru GÂNDUL.RO.

„Nu îi lăsa murdari. Îi spăla”

Bunica copiilor spune că fiica sa era căsătorită de 6 ani cu tatăl copiilor și că sâmbătă urma să aibă loc botezul fetiței de doar patru luni. Cei doi soți aveau o situație materială precară. Ei trăiau cu bani din alocație, iar tatăl muncea cu ziua, spune bunica.

Am vorbit dimineaţa şi toate au fost bune. Le dădea de mâncare copiilor. Am vorbit cu piticul la telefon. Şi eu mă tem că era în ceva depresie că tot zicea că o doare capul. Își creștea mai mult singură copiii, bărbatul ei lucra cu ziua. Era căsătorită de 6 ani, nu au avut probleme din ce știu. Eu știam că se înțeleg bine. Nu îi lăsa să fie murdari, îi spăla șo nu am auzit-o să-i certe pe copii. Când am sunat-o eu le dădea de mâncare. Nu am crezut că poate să facă așa ceva”, le-a declarat bunica jurnaliștilor aflați în curtea locuinței din Rușor, Maramureș.

Apelul la 112 a fost făcut, miercuri, în jurul orei 11 de către un vecin al familiei. Acesta a fost cel care l-a adus cu mașina de la muncă pe tatăl copiilor, la chemarea mamei care l-a sunat ea însăși să-și mărturisească fapta. Cei doi minori au fost găsiți cu grave probleme respiratorii de ambulanță.

sursa:https://www.gandul.ro/social/video-marturia-bunicii-copiilor-ucisi-de-propria-mama-se-plangea-ca-o-doare-capul-tot-timpul-19639572?utm_source=Prosport+Home+%5B2%5D&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

loading...
loading...