Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente Marinela Racareanu 4 milioane de vizualizari, va multumim tuturor !!!

Marinela Racareanu 4 milioane de vizualizari, va multumim tuturor !!!

310
0

„Te-am ales pentru o viata” este cea mai indragita melodie semnat Marinela Racareanu, in cel mai scurt timp de la lansarea melodiei, aceasta a devenit un slagar si este pe buzele tuturor mirilor la inceputul evenimentului !!!

RECLAMĂ

Vezi melodia integral aici:

Despre acest canal : TVF Oltenia organizeaza orice tip de evenimente indoor sau outdoor: concerte, festivaluri de bere, concerte electorale, zile de oras, nunti, botezuri, baluri de boboci, petreceri private, etc cu orice artist din Romania. Asiguram scena, instalatii de sunet, instalatii de lumini, artifici, etc. TVF Oltenia dispune si de echipa Foto – Video Fie că este vorba de un eveniment de familie (nuntă sau botez), eveniment business sau un produs, echipa noastră este mereu pregătită să vă ofere consultanță de specialitate și servicii foto video de cea mai înaltă calitate. Ne dorim să realizăm imagini excepționale, să ducem fotografia și videografia la un alt nivel și să creăm împreuna imagini excepționale. Fiind membrii în cele mai prestigioase comunități de fotografi și videografi de nuntă din lume, standardul de calitate ridicat este aspectul cel mai important, reflectat în: experiența, viziunea, flexibilitatea și mai ales în comunicarea dintre noi. Cu o experiență vastă în domeniul media venim în sprijinul antreprenorilor atât din România cât și din străinătate.

RECLAMĂ
Articolul precedent„Hai sus patimasii care-si traiesc viata ” Este cel mai nou videoclip semnat Cristi Manolea
Articolul următorClaudia Puican si Armin Nicoara 5 milioane de vizualizari, va multumim tuturor !!!