Acasă Stiri Marcel Ciolacu: „La Primăria Capitalei mergem cu Gabriela Firea. Categoric! La Sectorul...

Marcel Ciolacu: „La Primăria Capitalei mergem cu Gabriela Firea. Categoric! La Sectorul 1 a fost fraudă”

377
0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spulberat orice îndoială în privința candidatului acestui partid la următoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.”Gabriela Firea. Categoric, în acest moment, mai ales că doamna Firea își dorește să candideze pentru un nou mandat”, a spus președintele PSD.

RECLAMĂ

„Dar nu vă este teamă că în felul acesta se vor prezenta la urne toți cei care votează din ură pentru un anumit tip de candidat”? a întrebat realizatorul Răzvan Dumitrescu.

Marcel Ciolacu: „Dar de ce s-o urăști pe Gabriela Firea? Nu înțeleg.”

Răzvan Dumitrescu: „Păi, a pierdut alegerile”.

Marcel Ciolacu:  „A pierdut într-un anumit context. Și vedeți ce se întâmplă în acest moment în București. Eu sunt ferm convins că, în București, electoratul de stânga este mai numeros decât electoratul de dreapta. În acel moment (precedentul scrutin pentru Primăria Capitalei) a fost o poveste, nu prea de succes, a unor candidați PNL și USR, care nu aveau nicio treabă cu administrația, lucru evident. Trebuie să ai anumite calități să fii primarul Bucureștilor, sau primar de sector, să faci administrație Trebuie să-ți placă și să înțelegi acest lucru. Din punctul meu de vedere, cred că cel mai bun candidat, de departe, nu doar de la PSD, ci de la toate partidele, va fi Gabriela Firea”, a precizat Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat și dacă actualul primar general, Nicușor Dan, mai are sprijinul PNL.

„Cred că cei mai în măsură să răspundă sunt colegii de la PNL și conducerea Partidului Național Liberal. Sprijinul meu sigur nu-l are, sub nicio formă”, a fost răspunsul său

El și-a exprimat convingerea că la Primăria Sectorului 1 rezultatul alegerilor a fost viciat de fraudă și că această concluzie va fi pusă, în cele din urmă, și de către sistemul de Justiție.

Pe de altă parte, Ciolacu a anticipat că următoarele alegeri locale din București „vor fi corecte”, pentru că „învățăm din greșelile făcute”.

Marcel Ciolacu: „Sunt convins că următoarele alegeri din București vor fi corecte”

„Sunt ferm convins că (alegerile) vor fi corecte, fiindcă întotdeauna înveți din greșelile făcute.  Vezi unde s-au făcut acele greșeli, unde a existat acea marjă, unde s-a putut fura. Și ele (marjele, n.r.) încet, încet se închid”, a estimat Ciolacu.

„Dar să știți că mai există și onoare în politică. Și aceea se numește demisie. Când vezi că ai furat și s-a demonstrat că ai furat – chiar dacă nu există decizia unui magistrat – poți să-ți dai demisia de onoare.

Sau în cazul în care se dovedește că ești un prost administrator public – cum este cazul lui Nicușor Dan – există demisia de onoare. Pleci acasă și recunoști: ‘Am crezut că se mănâncă cu altceva'”, a continuat președintele PSD.

El a apreciat, pe de altă parte, că nici primarul sectorului 1, Clotilde Armand, și nici primarul general Nicușor Dan nu-și vor da demisia.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/marcel-ciolacu-primaria-capitalei-gabriela-firea-categoric-sectorul-1-frauda-664910.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPatru cutremure în România, în mai puțin de două ore, la scurt timp după catastrofa din Turcia
Articolul următorLăutar celebru, jefuit de un interlop periculos / Artistul, în mare pericol