Acasă Monden Lăutar celebru, jefuit de un interlop periculos / Artistul, în mare pericol

Lăutar celebru, jefuit de un interlop periculos / Artistul, în mare pericol

516
0

Cunoscutul interpret de muzică de petrecere Cristi Nucă ar fi fost jefuit de unul dintre cei mai temuți interlopi bucureșteni. De teamă, manelistul ar fi preferat să nu anunțe autoritățile.

RECLAMĂ

Primul lăutar cunoscut care a luat atitudine împotriva abuzurilor îndreptate de unii lideri interlopi împotriva maneliștilor, a fost Florin Salam. Acesta s-a adresat autorităților după ce Anaser și Aramis, fiii lui Cristofor Duduianu, l-ar fi estorcat de aproximativ 200.000 de euro. Totuși, cu toate că, după acest incident, mai mulți artiști din lumea manelelor au prins curaj și au vorbit despre ce se întâmplă în culisele acestui gen muzical, adevărat fenomen nu a dispărut. În acest sens, interlopii profită de faptul că, în mare parte, lăutarii își desfășoară activitatea în mediile infracționale periculoase, unde o eventuală răzbunare este ușor de făcut.

Manelistul a rămas fără 10.000 de euro dintr-un foc

Ultima victimă a interlopilor ar fi lăutarul Cristi Nucă. Recent, acesta ar fi rămas fără 10.000 de euro, bani pe care acesta i-ar fi strâns la o nuntă la care ar fi participat și un temut interlop originar din localitatea ilfoveană Domnești, dar care își desfășoară majoritatea „afacerilor” în București, mai ales în cartierele Giulești, Crângași și Militari. În același timp, bărbatul ar fi și un apropiat al mai multor lăutari, pentru care ar presta diverse servicii. Surse din anturajul manelistului Cristi Nucă au dezvăluit, pentru Spynews, că artistul ar fi rămas fără 10.000 de euro, bani pe care acesta i-ar fi încasat, împreună cu formația lui, la o nuntă. Sursele citate au afirmat că, deși s-a plâns în mediile artistice, acesta nu a avut curaj să reclame furtul la Poliție.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-lautar-celebru-jefuit-de-un-interlop-periculos-artistul-in-mare-pericol-299206.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcel Ciolacu: „La Primăria Capitalei mergem cu Gabriela Firea. Categoric! La Sectorul 1 a fost fraudă”
Articolul următorMaria Constantin nu mai e blondă! Ce schimbare de look și-a făcut artista