Acasă Stiri Marcel Ciolacu anunţă măsurile de sprijin pentru victimele exploziei de la Crevedia:...

Marcel Ciolacu anunţă măsurile de sprijin pentru victimele exploziei de la Crevedia: „Ajutăm și persoanele singure, și familiile care au casele lovite de incendiu”

197
0

Premierul Marcel Ciolacu a făcut mai multe declarații privind tragedia de la Crevedia şi a anunţat măsurile de sprijin pentru victime şi familiile lor.În contextul tragediei de la Crevedia, şeful guvernului a anunţat joi măsurile de sprijin pentru familiile victimelor.

RECLAMĂ

„Acordăm 2000 de euro pe lună câte unui însoţitor al răniţilor trataţi în străinătate şi 2000 de lei pe lună pentru un însoţitor al victimelor internate în ţară. Ajutăm şi persoanele singure şi familiile care au casele lovite de incendiu. Vorbim de sume ce pornesc de la 2.500 de lei şi ajung la 10.000 de lei de familie, în funcţie de cât de afectată este locuinţa”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Din păcate, astăzi s-a confirmat al treilea deces al unei victime de la Crevedia. Mi-aş dori să transmit condoleanţe familiei, în numele meu şi al guvernului României. Cred că cel mai important este acum că toţi ceilalţi pacienți aflaţi în stare gravă să fie salvați, iar restul răniţilor să se întoarcă cu bine la familiile lor.

Suntem în permanenţă legătura cu toate spitalele din Europa unde au fost transferaţi cei cu arsuri mari şi ne bucurăm la fiecare veste bună pe care o primim şi, de asemenea, o şi transmitem familiilor. De altfel, Guvernul a decis să plătească toate cheltuielile în ceea ce priveşte transportul, cheltuielile forfetare pentru însoţitorii tuturor acestor pacienţi romani. Consider că este un gest absolut firesc într-o asemenea situaţie”, a mai anunţat Marcel Ciolacu.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/marcel-ciolacu-radical-dupa-cazul-crevedia-hotii-nu-au-ce-cauta-in-mediul-de-afaceri-din-romania-684545.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO LINGURITA DE MIERE ÎNAINTE DE CULCARE FACE MINUNI! 8 LUCRURI SURPRINZĂTOARE SE PETREC ÎN CORPUL TĂU
Articolul următorAsistenta şi infirmiera care au lăsat o gravidă să moară, la Botoşani, contestă suspendarea