Acasă Stiri Mama lui Marcel Ţundrea a fost umilită într-un spital din Târgu Cărbuneşti....

Mama lui Marcel Ţundrea a fost umilită într-un spital din Târgu Cărbuneşti. Femeia are 95 de ani

938
0

Mama lui Marcel Ţundrea, bărbatul care a făcut nevinovat 12 ani de închisoare, a fost umilită de medici. Femeia a ajuns cu o ambulanţă la spital după ce a căzut în curte.

RECLAMĂ

Deşi avea contuzie de şold, medicii nu au vrut să o interneze. Bătrâna are 95 de ani şi mai este ajutată de vecini din când în când. Marcel Ţundrea a fost condamnat şi a ispăşit 12 ani de detenţie pentru o crimă si un viol pe care nu le comisese. Potrivit România TV, cu toate că acuza dureri grave, medicii au chemat vecinii să o ia acasă cu o pătură.

Citeşte şi Sentinţă în cazul Marcel Ţundrea

Femeia a căzut duminică noapte în curte, unde a zăcut aşa până dimineaţa când un vecin a văzut-o şi a chemat salvarea. De când fiul său a murit in anul 2007, vecinii sunt cei care trec să îi mai aducă o cană cu apă. Imediat ce a ajuns la spital, vecinul femeii a fost sunat să vină şi să o ia acasă. Medicii stabiliseră că bătrâna nu trebuie internată. I-au spus bărbatului săa ducă şi o pătură, ca să o transporte mai uşor.

Citeşte şi Criminalul pentru care Ţundrea a stat închis nevinovat face 25 de ani de închisoare

Femeia a fost internată de directorul spitalui, după ce jurnaliştii s-au interesat de caz. Fiul femeii, Marcel Tundrea a făcut 12 ani de detenţie pentru crima si violul pe care nu le comisese. În 2004 el a fost găsit nevinovat, dar a murit in 2007. Cazul lui reprezintă cea mai gravă eroare judiciară din istoria criminalisticii româneşti.

RECLAMĂ
Articolul precedentMama-ucigaşă din Târgu Cărbuneşti avea discernământ, potrivit raportului legiştilor
Articolul următorBomba pe piata media: „Marian Vanghelie a cumparat Realitatea!” Vezi cine sustine vanzarea surpriza!