Home Stiri Mama care a făcut supă din cadavrul propriului băiețel a ajuns mare...

Mama care a făcut supă din cadavrul propriului băiețel a ajuns mare doamnă / Imagini exclusive de la nunta individei care n-a făcut o zi de pușcărie

893
0
loading...

Lăsată în libertate de magistrați, deși a mărturisit că a profanat cadavrul propriului băiețel, pe care l-a transformat în zeamă, după ce l-a fiert în sodă caustică, pentru a ascunde o crimă, Tunde Otvoş ia viața de la capăt.

loading...
loading...
  • Individa care a făcut supă din propriul copil și-a găsit, în sfârșit, jumătatea
  • Tunde Otvoş s-a măritat și a anunțat că îi va dărui un copil bărbatului iubit
  • Ea n-a făcut o zi de pușcărie, deși a recunoscut că și-a fiert băiatul în sodă caustică, pentru a ascunde o crimă

Tunde Otvoș – individa care a scăpat fără o zi de pușcărie, deși a mărturisit că și-a fiert propriul băiețel în oala de ciorbă, plină cu sodă caustică – s-a măritat, recent, și este pregătită să mai aducă pe lume un copil. Alesul inimii este un anume Alex F., care pare topit (fără nicio legătură cu băiețelul topit în sodă caustică – n.r.) după Tunde Otvoș și i-a cerut mâna, în urmă cu doar câteva săptămâni.Fericită că va deveni, în sfârșit, doamnă, individa care și-a fiert copilașul a spus un „Da!” hotărât, iar zilele trecute a avut loc marele eveniment. La cununia civilă și la ceremonia religioasă au participat doar câteva persoane, rude și prieteni apropiați, însă mireasa părea extrem de fericită, ulterior anunțând că este pregătită să îi ofere și un copil bărbatului care i-a schimbat viața.Cazul lui Tunde Otvoş este de-a dreptul halucinant, în condiţiile în care femeia a recunoscut că şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică şi nu a fost niciodată acuzată de profanare, fiind salvată de la puşcărie de procurori şi de judecători. Fostul concubin al lui Tunde, italianul Antonio Zaccagna (foto jos), autor al unei crime înfiorătoare, a fost condamnat la 14 ani de puşcărie dar, în mod bizar, procurorii nu i-au pus sub acuzare pe complicii care l-au ajutat pe criminal să transforme cadavrul micuţului în supă. Astfel, mama care şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică (Tunde Otvoş – n.r.), sora şi fratele acesteia, care au recunoscut că au participat la profanarea cadavrului, au scăpat fără o zi de puşcărie, fiind ajutaţi să scape de condamnare chiar de către magistrați.
Procuror: „Mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului”
Iată ce declara, în exclusivitate pentru SPYNEWS, la scurt timp după descoperirea macabră, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu: “În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru (Zaccagna, Tunde, sora şi fratele lui Tunde) stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului”. Cu toate acestea, singurul care a ajuns în faţa judecătorilor a fost Zaccagna, care a fost condamnat la 14 ani, pentru loviri cauzatoare de moarte şi profanare de cadavre.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/mama-care-a-facut-supa-din-cadavrul-propriului-baietel-a-ajuns-mare-doamna-imagini-exclusive-de-la-nunta-individei-care-na-facut-o-zi-de-puscarie-261318.html?fbclid=IwAR0IPkbJvC2rbmCtY8F3GDUfu4H27Me6Dx6PVnHCOCbZ-UXdnw4uAN51_JA

loading...
loading...