Acasă Stiri Ludovic Orban: „Klaus Iohannis vrea să fie premier din 2024. Nu se...

Ludovic Orban: „Klaus Iohannis vrea să fie premier din 2024. Nu se pensionează”

486
0

Ludovic Orban lansează un nou scenariu care, spune el, ar putea explica poziţionarea politică a preşedintelui Klaus Iohannis.

RECLAMĂ

Într-o emisiune televizată, fostul şef al PNL a spus că preşedintele Iohahnis ar vrea funcţia de premier din 2024, pentru că nu are de gând să-şi încheie cariera politică.

Orban mai este de părere că întregul scandal, precum şi alianţa cu PSD se datorează dorinţei lui Klaus Iohannis de a ajunge premier după anul 2024. 

Orban spune că Iohannis vrea funcţia de premier din 2024

De asemenea, Orban vorbeşte despre un tandem – Mircea Geoană preşedinte, Klaus Iohannis premier, după scenariul din 2009.”Da, este autorul moral a tot ce s-a întâmplat în România, după data de 1 iunie, de când şi-a anunţat Cîţu candidatura. Cîţu nu ar fi candidat, dacă nu i-ar fi cerut Iohannis să candideze, hai să fim cinstiţi (…).

Tot ce s-a întâmplat în România, după alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar mai ales ce s-a întâmplat după 1 iunie, se datorează dorinţei lui Iohannis de a fi premier, după anul 2024. Da, nu vrea să se pensioneze domnul Iohannis”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Prima TV.

Orban: „În 2009, înţelegerea a fost Geoană preşedinte şi Iohannis premier”

Întrebat dacă el crede că, după 2024, ar fi posibil ca Mircea Geoană să devină preşedinte al României, iar Klaus Iohannis premier, Orban a afirmat: „Da. Acum să vă explic de ce a ales Iohannis PSD. În primul rând că a mai fost o dată în poziţia asta. 

În 2009 (…) înţelegerea a fost Geoană preşedinte şi Klaus Iohannis premier din partea PNL. Deci nu este ceva nou, Iohannis nu are prea multă imaginaţie şi el a trăit chestiunea. De ce a ales PSD? Din mai multe motive. Practic, ca să iasă proiectul ăsta al lui Iohannis, premier în 2024″.

sursa https://www.antena3.ro/politica/ludovic-orban-klaus-iohannis-vrea-premier-dupa-2024-619852.html

RECLAMĂ
Articolul precedentSoț și soție, judecați pentru torturarea și uciderea fiicei lor de șase ani. Micuța a fost înfometată și a murit într-o cușcă pentru câini
Articolul următorMesajul fabulos pus de un vânzător de tarabă: “Numai răscoliţi verzele căci…”