Acasă Stiri Lovitură sub centură pentru polițistul judecat pentru răpire și tortură / Ba...

Lovitură sub centură pentru polițistul judecat pentru răpire și tortură / Ba cătușe prea strânse, ba datorii prea mari…

268
0

De parcă procesul în care este acuzat, alături de alți bombardieri cu epoleți de la Secția 16, de lipsire de libertate și tortură nu era de ajuns, Dorin Nine, care până mai ieri călca oameni și îi strângea de gât, apoi era scos nevinonat de procurori, trebuie să dea explicații în fața instanței, într-un dosar în care este acuzat că ar fi tras țeapă unei firme.

RECLAMĂ

Dorin Nine – unul dintre campionii la dosare penale pentru tortură de la Secția 16, care a fost ajutat de mai multe ori de procurori să scape, dar a acum este judecat alături de stăpânul lui, Viorel Șeicaru, și alți mardeiași din „Brigada lui Șeicaru”, pentru lipsire de libertate și tortură – are noi probleme cu justiția.

O firmă specializată în recuperarea datoriilor de la țeparii care au „uitat” să-și achite facturile l-a dat în judecată pe Nine, solicitând ca instanța să dispună executarea silită a acestuia.

Dorin Nine, în acțiune – dosar în care, ca și ceilalți agenți, a fost găsit nevinovat de procurori

Homepage » Actualitate » Stiri interne » Lovitură sub centură pentru polițistul judecat pentru răpire și tortură / Ba cătușe prea strânse, ba datorii prea mari…

Lovitură sub centură pentru polițistul judecat pentru răpire și tortură / Ba cătușe prea strânse, ba datorii prea mari…

De Narcis Voica.
Publicat pe 18.11.2023 la 23:30 Actualizat pe 18.11.2023 la 23:30

De parcă procesul în care este acuzat, alături de alți bombardieri cu epoleți de la Secția 16, de lipsire de libertate și tortură nu era de ajuns, Dorin Nine, care până mai ieri călca oameni și îi strângea de gât, apoi era scos nevinonat de procurori, trebuie să dea explicații în fața instanței, într-un dosar în care este acuzat că ar fi tras țeapă unei firme. https://56987590a4b6772d2e5d62908a81b934.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html Galerie (11)

  • Dorin Nine, unul dintre torționarii de la Secția 16, are probleme cu datoriile
  • O firmă l-a dat în judecată, pentru a recupera banii
  • Aghiotantul lui Viorel Șeicaru este așteptat din nou în fața instanței

Dorin Nine – unul dintre campionii la dosare penale pentru tortură de la Secția 16, care a fost ajutat de mai multe ori de procurori să scape, dar a acum este judecat alături de stăpânul lui, Viorel Șeicaru, și alți mardeiași din „Brigada lui Șeicaru”, pentru lipsire de libertate și tortură – are noi probleme cu justiția.


O firmă specializată în recuperarea datoriilor de la țeparii care au „uitat” să-și achite facturile l-a dat în judecată pe Nine, solicitând ca instanța să dispună executarea silită a acestuia.


Dorin Nine, în acțiune – dosar în care, ca și ceilalți agenți, a fost găsit nevinovat de procurori
https://www.youtube.com/embed/6lBXvXIguXo

După realizările de mai sus, când juca bătuta pe un suspect în sediul Secției 16, în urmă cu trei ani, convins că procurorii îi vor clasa toate dosarele, mai ales că jupânul lui avea pile la nivel înalt, Dorin Nine a participat alături de liderul de sindicat Viorel Șeicaru la infracțiunile de mai jos.

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu trei ani, „Șeicaru Viorel-Constantin, Lupu Răzvan-Viorel, Radu-Mihai Patrik-Alexandru, Nine Dorin, Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta-Valentina, agenți de poliție în cadrul Secției 16 Poliție București, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu agenții, având asupra lor armamentul din dotarea Poliției Române (spray iritant lacrimogen, tomfă, pistol, cartușe), l-au lipsit în mod ilegal de libertate pe Ghiorghe Mihai Ionuț în intervalul aproximativ 01.45 – 02.30. (…) Ghiorghe Mihai Ionuț a fost introdus încătușat în autospeciala de poliție marca Dacia Logan MAI , condusă în seara respectivă de către ag. Lupu Viorel Răzvan. Apoi agentul șef Șeicaru Viorel, a deschis portiera stângă a mașinii și i-a pulverizat spray lacrimogen în direcția feței, după care a închis portiera autoturismului, lăsându-l singur în mașină, cu geamurile ridicate.


Tânărul torturat în Secția 16: „Polițiștii au urinat în găleată și au vărsat-o pe mine!” / Document incredibil, ignorat de procurorii care i-au salvat pe torționari

După aproximativ 5 minute, în mașină s-au urcat agenții Lupu Viorel Răzvan (la volan), Dăogaru George Alexandru și Radu Mihai Patrik (aceștia din urmă de-o parte și de alta a persoanei vătămate), plecând împreună de la fața locului. Totodată, agenții Șeicaru Viorel Constantin, Stancu Elisabeta Valentina, Turcu Beatrice Alexandra și Nine Dorin s-au urcat fiecare în autospecialele ce le fuseseră repartizate în cadrul raporturilor de serviciu (mai exact agenții Șeicaru și Stancu în auto VW Polo MAI, iar agenții Turcu și Nine în auto Dacia Logan MAI ) și i-au însoțit pe colegii lor în autospeciala cărora fusese introdus Ghiorghe Mihai Ionuț”.


Conform procurorilor, „împreună cu agenții enumerați anterior, l-a transportat pe Ghiorghe Mihai Ionut încătușat și împotriva voinței acestuia pe un teren viran situat la periferia mun. București (din zona străzii Drumul Dealul Armanului, sector 4) unde, ulterior, l-a abandonat. (…)
În data de 01.09.2020, în jurul orelor 01.45 – 02.30, în calitate de agenți în cadrul DGPMB Secția 16 Poliție – Biroul de Ordine Publică, aflându-se astfel în exercitarea funcției ce implică exercițiul autorității de stat, Șeicaru Viorel-Constantin, Lupu Răzvan-Viorel, Radu-Mihai Patrik-Alexandru, Nine Dorin, Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta-Valentina i-au provocat persoanei vătămate Ghiorghe Mihai Ionuț puternice suferințe fizice și psihice, în scopul pedepsirii acesteia pentru reproșurile adresate cu privire la nepurtarea de către agenții de poliție a măștilor de protecție în contextul epidemiologie SARS-COV2”.

Aceste scene, descrise de anchetatori, au fost surprinse de camere de supraveghere care au înregistrat și incidentul de la ora 22.30: „Referitor la inculpata Gogoașe Irina s-a apreciat că în data de 01.09.2020, în calitate de agent în cadrul DGPMB Secția 16 Poliție – Biroul de Ordine Publică, împreună cu agentul …, având asupra lor armamentul din dotarea Poliției Române (spray iritant lacrimogen, tonfă, pistol, cătușe), l-a lipsit în mod ilegal de libertate pe Gheorghe Teodor Nicolae în intervalul aproximativ 01.45 – 02.00. Concret, după încătușarea nelegală a lui Gheorghe Teodor Nicolae, l-a lăsat închis pe acesta întins pe burtă peste două jante auto depozitate pe bancheta din spate a autospecialei ce îi fusese repartizată în cadrul raporturilor de serviciu. Ulterior, urmată îndeaproape de agentul… , l-a transportat cu aceeași autospecială pe Gheorghe Teodor Nicolae (foto jos) în zona Zețari din București, sectorul 5, unde l-a descătușat și abandonat pe o stradă întunecată”.


EXCLUSIV / Polițista care i-a turnat pe torționarii de la Secția 16 a fugit din București / Unde s-a refugiat agenta, după ce a fost amenințată de aliații interlopilor cu epoleți!


Conform anchetatorilor, „în continuare, Șeicaru Viorel, Lupu Viorel Răzvan, Radu Mihai Patrik, Dăogaru George Alexandru și Nine Dorin l-au întins pe pământ în poziția decubit dorsal și au început să îl lovească cu tonfele și cu bocancii, timp în care Stancu Elisabeta Valentina a rămas lângă una dintre autospecialele de poliție”.
Potrivit procurorilor, Mihai lonuț Ghiorghe a declarat: „Mă loveau peste corp, în zona coastelor, a mâinilor, a degetelor de la mâini și a picioarelor. Toți agenții care mă loveau erau bărbați. Unul dintre polițiștii cei tineri mi-au scos adidașii, după care agenții m-au lovit cu tomfele peste tălpi. Eu le ceream să înceteze, iar polițistul mai în vârstă mi-a replicat că dacă nu îmi cer scuze, nu se vor opri. Eu am întrebat atunci pentru ce să îmi cer scuze. Rețin că m-au întors și pe burtă, continuând să mă lovească și, la un moment dat, mi-au scos cătușele […] La un moment dat, pentru a se opri, mi-am cerut iertare de la polițiști, obligat practic de aceștia”. În continuare, Ghiorghe Mihai lonuț a detaliat că Șeicaru Viorel a urinat pe el, mai exact pe brațul său stâng și pe tricoul pe care îl purta, spunându-i în același timp „Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?”

Din documentele depuse la dosar rezultă că torționarii cu epoleți au încercat să influențeze martori, au dat telefoane pe la șefii din Poliția Română, au apelat la interlopi ca să convingă victimele să-și retragă plângerile, au elaborat un plan clar, pe care să îl urmeze cu toții, au obținut ilegal probe din dosar, au determinat jurnaliști să nu publice materiale despre oamenii răpiți și torturați și au apelat la nume sonore din mass-media, pentru organizarea unor campanii de denigrare a celor care erau împotriva lor: procurori, polițiști, jurnaliști, martori, alte victime etc.
Ca în filmele cu mafioți.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/lovitura-sub-centura-pentru-politistul-judecat-pentru-rapire-si-tortura-ba-catuse-prea-stranse-ba-datorii-prea-mari-321419.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVedeta de la noi, de urgență la poliție! Bruneta face ce face și are iar probleme: ”Mă simt umilită”
Articolul următorEdi Iordănescu, lângă nume mari din fotbalul românesc. Doar cinci selecționeri au mai reușit performanța lui