Acasă Stiri Lider interlop prins în timp ce încerca să evadeze din închisoare deghizat...

Lider interlop prins în timp ce încerca să evadeze din închisoare deghizat în propria fiică

731
0

Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoarea unde era încarcerat. Tentativa a eșuat, după ce emoțiile l-au dat de gol pe temutul interlop, au precizat surse din cadrul penitenciarului, citate de The Guardian.

RECLAMĂ

Planul traficantului Clauvino da Silva, cunoscut sub porecla de „Micuțul”, era să evadeze din pușcăria Gericinó, situată la periferia orașului Rio de Janeiro, îmbrăcat în hainele fiicei sale de 19 ani. Conform planului, fiica sa ar fi urmat să fie lăsată în închisoare.

Reprezentanții Administrației Penitenciarelor din Brazilia au dat publicității fotografii în care da Silva poartă o mască de silicon, o perucă ce încearcă să imite părul negru și lung al fiicei sale și un tricou roz pe care sunt desenate gogoși. Alte imagini video îl înfățișează pe același da Silva în timp ce-și scoate masca și o parte din haine, după care își rostește numele complet.

Clauvino da Silva este liderul unuia dintre cele mai puternice carteluri braziliene, care controlează o mare parte din zona orașului Rio.

După această tentativă eșuată de evadare, da Silva a fost transferat la o închisoare de maximă securitate.

Sursa: digi24

RECLAMĂ
Articolul precedentTrafic complet blocat spre mare. Şapte maşini implicate într-un accident. Un autoturism a ars, un mort
Articolul următorTragerea la sorți a play-off-ului Europa League | FCSB, Craiova și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare