Home Stiri Laurențiu Reghecampf, mulțumit parțial după 1-1 cu Sepsi: ”Jocul mă bucură”. Ce...

Laurențiu Reghecampf, mulțumit parțial după 1-1 cu Sepsi: ”Jocul mă bucură”. Ce îl ”supără”

134
0
loading...

La finalul partidei din Bănie, antrenorul Universității Craiova s-a arătat mulțumit de jocul formației sale, care a controlat și a avut mai multe ocazii decât adversarul, inclusiv o lovitură de la 11 metri, apărată, însă, de Roland Niczuly.

loading...
loading...

Discursul lui Laurențiu Reghecampf după Universitatea Craiova – Sepsi 1-1

În același timp, Laurențiu Reghecampf a prezentat și lucrul care îl ”supără”, lipsa de agresivitate și reacție a jucătorilor după pierderea mingii.

Rezultatul nu ne bucură, asta e clar, dar jocul, da. Am avut foarte multe ocazii, dar, din păcate, n-am reușit să marcăm. Am avut ocazii foarte mari. Sunt supărat doar că, în anumite momente, trebuia să jucăm mai agresiv când vrem să câștigăm mingea, pentru că am prinde adversarul nepregătit.

Este un lucru la care vom lucra în continuare, să fie un click pentru jucătorii când vom pierde mingea. Nu sunt supărat că s-a ratat, se întâmplă. Noi lucrăm să aducem mingile pentru atacanți, pentru jucătorii care vin din spate, ultimul moment, execuția, se întâmplă.

Am avut multe ocazii, păcat că am primit acel gol, stăteam foarte bine. Nu comentez arbitrajul, eu vorbesc doar despre jocul echipei noastre, nu trebuia să se ajungă acolo (n.r. la faza golului marcat de Sepsi), trebuia să fim mai atenți. Screciu nu trebuia să sară, ci să facă pasul în spate”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova n-a învins-o pe Sepsi, dar a urcat pe loc de play-off

Universitatea Craiova a ajuns la 13 puncte acumulate în opt runde după remiza cu Sepsi și a urcat pe loc de play-off în Liga 1, poziția a șasea.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/laurentiu-reghecampf-multumit-partial-dupa-1-1-cu-sepsi-jocul-ma-bucura-ce-il-supara-1268865?fbclid=IwAR08hU8pGBMjP1X8rw19arLRipc0sV95-B0lg_US7V6lVT_VZKt19nFJbrw

loading...
loading...