Acasă Stiri Lacrimi și revoltă la slujba pentru Alexandra, la Caracal: ”Un copil care...

Lacrimi și revoltă la slujba pentru Alexandra, la Caracal: ”Un copil care a împins ţara asta înainte”

402
0

Lacrimi şi rugăciuni pentru Alexandra. La catedrala din Caracal zeci de oameni s-au rugat pentru fata de 15 ani şi pentru toţi copiii dispăruţi ai României. În biserică au răsunat cuvintele dure ale preotului care a oficiat slujba. Episcopul Slatinei a vorbit despre complicitatea şi incompetenţa autorităţilor! 

RECLAMĂ

”Evenimentele acestea ne-au ingrozit pe toti, mai cu seama pe cei care aveti fete tinere, care sunt cautate si preferate de aceste retele ticaloase de oameni care nu se mai satura de bani si de placere. Va spun, daca Alexandra este vie, cazul ei a fost îngropat”. Sunt cuvintele dure ale Episcopului Slatinei care a oficiat o slujbă de comemorare pentru Alexandra Măceşanu.

Revolta preotului s-a îndreptat asupra criminalului pe care îl numeşte ” o jigodie” dar şi asupra autorităţilor:

SEBASTIAN PAȘCANU, Episcopul Slatinei: Ați strigat răgușit poate împotriva unor autorități cu totul depășite, inconștiente, care iși dau mâna cu infractorii mai degrabă, decât cu noi. Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia de langa tine si isi bate joc de ea si o omoara. Pentru mine, Alexandra nu va ramane urna aceea de cenușă, ci va ramane un copil care a împins țara asta înainte.

Cu lacrimi în ochi, aproape 100 de oameni s-au rugat pentru Alexandra şi pentru toţi copiii dispăruţi ai ţării.

SEBASTIAN PAȘCANU, Episcopul Slatinei: Pazeste de tot raul si de toata teroarea pe copiii nostri, pazeste tinerele rapite sechestrate victime ale traficului de persoane si le intoarce in sanul familiilor lor nevatamate!

”Nu stiu cand se vor rezolva odata necazurile astea, supararile astea care au intrat in noi, nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred, ca s-a inrait rau de tot lumea asta”, spune un credincios.

SEBASTIAN PAȘCANU, Episcopul Slatinei: Sa dea Dumnezeu sa nu fi murit, sa fie vie, să-și dovedească autoritățile încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea. Și, într-o zi, să ne ceară scuze și să spună: ”iată, Alexandra este vie!”

Drama Alexandrei a redus la tăcere şi mulţimea de tineri veniţi să se distreze la Untold. Un DJ Suedez a cerut publciului să păstreze un moment de reculegre în memoria fetei de 15 ani.

Cu drapelul României în mâini, artistul i-a dedicat o piesă Alexandrei. Zeci de mii de lumini ale telefoanelor mobile s-au înălţat spre cer. Muţi tineri au privit în lacrimi poza Alexandrei, proiectată pe ecranul principal al scenei.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentFată plină de sânge pe stradă în Galaţi. Poliţiștii nu au coborît din mașină să o ajute
Articolul următorTraian Berbeceanu, despre „zeii“ politici care decid soarta poliţiştilor: „Foloseau DIPI în interes propriu, iar cei care îi încurcau deveneau indezirabili”