Acasă Stiri Judecătoarea acuzată de şantaj sexual, pedeapsă cu suspendare: „În poze se vede...

Judecătoarea acuzată de şantaj sexual, pedeapsă cu suspendare: „În poze se vede că tragi de mine!”

763
0

Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, acuzată de şantajarea unui om de afaceri cu poze compromiţătoare, a fost condamndată la tre ani de închisoare cu suspendare. Ea va fi pusă în libertate, potrivit unei decizii date de Curtea de Apel Bucureşti. Complicele ei, Ionel Stoian, a fost condamnt la doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi contestată cu recurs.

RECLAMĂ

Procurorii arată în rechizitoriu că Mladen a împrumutat sume uriaşe de bani cu dobândă, pe care trebuia să le achite într-un timp foarte scurt. Asta a determinat- o să treacă la măsuri radicale. Ea l-a şantajat pe fostul său iubit, politicianul Matei Catrinoiu, cu mai multe poze compromiţătoare. Preţul fotografiilor a fost stabilit la 5.000 de euro. În cazul refuzului, Carmen Mladen a ameninţat că va multiplica pozele şi le va împrăştia prin oraş. Complicele şi sfătuitorul judecătoarei Mladen este chiar amantul ei, Ionel Stoian. În discuţiile telefonice, interceptate de SRI, ea folosea un ton dur cu Matei Catrinoiu.

„Violul” cu bestialitate

„Deci, s-a ajuns la un nivel foarte mare şi prea multă lume ştie că m-am f.. cu tine deci, sincer îţi spun… Deci, am ajuns… nişte oameni care au ştiut de mine deci, mi-e ruşine”, îi spunea aceasta. Carmen Mladen îl ameninţa că dacă nu va da cei 5.000 de euro, ar putea să depună şi o plângere că ar fi fost violată de acesta „cu bestialitate, aproape trei ore”. „Păi, cum a zis! Zice: < Şi implicit dă şi-n mine, înţelegi? Aia e! Eu i-am spus că aşa cum ai zis şi tu, eu nu fac plângere pentru viol sau chestii din astea, este problema mea, nu, deci, nu vreau scandal nu vreau zgâr… Îţi dai seama când a venit ăla pe capul meu să-l văd că ştie şi că cutare, m-a lăsat mască, că n-avea de unde să ştie cine să ştie cu lux de amănunte de …”, se prefăcea Carmen Mladen.

„Se vede că tragi de mine”

Imediat după discuţiile cu fostul său partener de sex, ea îl anunţa pe actualul amant, Ionel Stoian: „Sunt în tren. M-a contactat. A spus că rezolvă, dar azi e cu soţia şi nu poate vorbi. Cică mâine. Vorbim. Te sărut”. În acelaşi timp şi Ionel Stoian punea presiune pe Matei Catrinoiu, prin smsuri. „Dacă vă bateţi joc de noi vă credeţi tare? Nu se mai cer alţi, va fi obligată să spună tot şi să depună. Rezolvaţi urgent”. „Suntem implicaţi amândoi şi în poze se vede că tragi de mine şi că m-am opus. E colegul meu şi nu vrea să-mi facă rău. Te aştept aici. Ştiu că eşti de cuvânt. Mi se vor da toate mie şi garantez că va fi bine. E viaţa noastră şi a familiei în joc. Mâine e târziu. Dacă află soţul meu voi fi obligată să depun plângere. Vrei să mă distrugi? Sună-mă acum”, suna sms-ul disperat al magistratei.

„Îţi rezolv dosarele!”

Matei Catrinoiu s-a dus la DNA, iar procurorii i-au dat 5.000 de euro cu „şantaj”. După ce a primit banii, Carmen Mladen i-a spus acestuia că trebuie, că o să-i rezolve procesele. „De ce nu mi-ai cerut ajutorul până acum pentru rezolvarea dosarelor în care eşti lichidator judiciar?”, l-a apostrofat aceasta

 

.Sursa: evz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentEdilul din Brădeşti – cel mai bun primar de comună din România
Articolul următorA castigat o lupta, urmeaza razboiul! Bahmuteanu a obtinut custodia copiilor in instanta, dar Prigoana are dreptul sa-i viziteze