Acasă STIRI SPORTIVE Jovan Markovic a pus ”dubla” cu Farul pe seama inspirației de moment:...

Jovan Markovic a pus ”dubla” cu Farul pe seama inspirației de moment: ”Nu le-am gândit!”

378
0

Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 3-0 partida cu Farul Constanța din etapa cu numărul cinci din play-off-ul Ligii 1.

RECLAMĂ

Jovan Markovic a pus ”dubla” cu Farul pe seama inspirației de moment: ”Nu le-am gândit!”

Jovan Markovic a dat ”vina” pe inspirația de moment pentru ultimele sale reușite de la meciul cu Farul Constanța. Markovic a înscris de două ori în poarta lui Aioani, în minutul 15 și în minuul 45+2.

Jovan Markovic a transmis că nu se gândește la rivalele din vârful clasamentului, FCSB și CFR Cluj, și că se concentrează foarte mult la jocul său și al echipei.

Mă bucur că am marcat și că am câștigat cele trei puncte. Mergem la Sepsi și apoi la Pitești să câștigăm. Pentru noi niciun meci nu e ușor pentru că ne dorim să câștigăm. Scorul a fost 3-0. Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm ca toate meciurile să fie la fel și să fim relaxați de la pauză.

Reușitele mele au fost ceva ce vine pe moment, nu le-am gândit. Încerc să marchez și să îmi ajut echipa.

Din punctul meu de vedere, atitudinea din timpul meciului și grupul nostru foarte unit ne fac o echipă foarte puternic. Nu ne gândim la FCSB sau la CFR. Noi ne vedem de jocul nostru”, a declarat Jovan Markovic la finalul partidei.

Sursa https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/jovan-markovic-a-pus-dubla-cu-farul-pe-seama-inspiratiei-de-moment-nu-le-am-gandit-1634617

RECLAMĂ
Articolul precedentPanduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”
Articolul următorLaurențiu Reghecampf, după ce a terminat meciul în tribune: „O fază de amator din partea mea. Îmi voi găsi o pedeapsă!” —->