Acasă Stiri Jale mare în Rahova, sicriul cu Emi Pian a fost adus acasă....

Jale mare în Rahova, sicriul cu Emi Pian a fost adus acasă. Sute de oameni îl plâng pe interlop 

3360
0

Jale mare în Rahova, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost adus acasă. 

RECLAMĂ
  • Rudele lui Pian au îngenunchiat pe stradă, în fața mașinii mortuare care l-a adus acasă pe interlop.
  • Celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur va cânta la parastasul interlopului.

Sute de oameni au blocat traficul minute bune, în zona locuinței lui Emi Pian, situată chiar vis-a-vis de Penitenciarul Rahova.

În urmă cu puțin timp, sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost adus acasă de la morga Spitalului Floreasca.

În curtea celui care a fost unul dintre cei mai de temut interlopi din România s-au strâns zeci de oameni, care îl jelesc pe bărbatul care și-a găsit sfârșitul la 39 de ani.

Familia a pregătit mesele și corturile, iar pe gardul casei poate fi văzut un afiș cu imaginea liderului Duduienilor, însoțit de mesajul: „Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”.

Celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur va cânta la priveghiul interlopului.

Emi Pian a fos ucis de un interlop rival

Reamintim că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de marți spre miercuri, într-o răfuială cu membrii unui clan rival.

Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor, la o partidă de barbut la care ar fi participat și membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Între cele două clanuri a izbucnit un scandal, iar Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat miercuri, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Sursa: observatornews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentUn român și-a dat foc la celulă și a bătut patru gardieni într-o închisoare din Italia
Articolul următorKlaus Iohannis, despre începerea anului şcolar 2020-2021: Şcoala va începe pe 14 septembrie