Acasă Stiri Ion Prioteasa: Am convingerea că vocea Olteniei se va auzi mult mai...

Ion Prioteasa: Am convingerea că vocea Olteniei se va auzi mult mai puternic de la Tribuna Parlamentului

1040
0

Președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, apreciază că victoria celor 15 candidați ai Uniunii Social Liberale este o performanță politică deosebită pe care cu greu o va mai egala vreodată altă formațiune politică, considerând că victoria detașată a USL reprezintă o responsabilitate pentru toți parlamentarii de a sprijini proiectele de dezvoltare ale județului și municipiului Craiova.

RECLAMĂ

„Salut victoria categorică a candidaților Uniunii Social Liberale în județul Dolj și municipiul Craiova. O reușită anticipată, pe care cu greu cred că o va mai egala vreo altă formațiune politică. Împreună am dovedit că formăm o echipă puternică și unită, că suntem una dintre cele mai redutabile organizații ale Uniunii Social Liberale din țară.Este și un succes al oamenilor care au crezut în noi și care au găsit în programul de guvernare al USL o alternativă urgentă la dezastrul economic și social pe care l-au lăsat în urmă guvernările PDL și Traian Băsescu.

Vreau să le mulțumesc doljenilor care au ales să meargă la vot, indiferent de opțiunea politică pe care au exprimat-o la urne, pentru că au demonstrat că le pasă de viitorul nostru, al tuturor. Dar în special vreau să le adresez gratitudinea mea tuturor celor care au decis să-i crediteze cu votul lor pe cei 15 candidați pe care Uniunea Social Liberală i-a propus Doljului, transformând aceste alegeri într-o poveste de succes politic, fără precedent în istoria post-decembristă a României.

Votul doljenilor are o încărcătură deosebită pentru USL, pentru parlamentarii pe care i-au trimis la București pentru a le reprezenta interesele și pentru viitorul Guvern. Sunt convins că Uniunea Social Liberală va învăța din greșelile Partidului Democrat Liberal, susținut printr-o campanie deșănțată de către Traian Băsescu, iar lecția pe care întreaga clasă politică o primește prin eșecul usturător al PDL va duce la coerența și responsabilizarea actului de guvernare.

Îi felicit, deopotrivă, pe toți cei 15 parlamentari ai Uniunii Social Liberale, 10 deputați și 5 senatori, pentru reușita câștigării mandatelor. Încrederea pe care doljenii le-au acordat-o trebuie răsplătită prin respectarea promisiunilor asumate în fața alegătorilor. Așa cum oamenii le-au fost aproape și i-au susținut, acordându-le votul, acum este momentul ca deputații și senatorii care îi vor reprezenta în cel mai înalt for legislativ să le întoarcă încrederea și să vină în sprijinul comunităților locale.

Este momentul zero pentru România. Clasa politică trebuie să înțeleagă că jumătățile de măsură nu mai merg, iar oamenii nu mai sunt dispuși să asculte vorbe. Ne vor judeca pe toți după fapte. La fel ca doljenii care au votat pentru un prezent mai sigur și un viitor liniștit, îmi pun toată speranța că parlamentarii USL vor sprijini proiectele de dezvoltare ale județului nostru.

Am convingerea că vocea Craiovei și a Doljului se va auzi mult mai puternic de la Tribuna Parlamentului, iar Oltenia va căpăta un alt sens pe harta priorităților viitorului Guvern, condus de prim-ministrul Victor Ponta”, a declarat președintele organizației Dolj a PSD, Ion Prioteasa.
sursa: dubluimpact.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentBEJ Dolj a FINALIZAT centralizarea proceselor verbale. USL, victorie zdrobitoare
Articolul următorBenone Sinulescu, blocat in casa: “Zapada este de jumatate de metru! A nins doua zile si doua nopti”