Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente Interviu de suflet cu Cristi Manolea!

Interviu de suflet cu Cristi Manolea!

2626
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit Cristi! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitat astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentatul solist de muzică populară Cristi Manolea?
Cristi Manolea: Bine v-am găsit ! vă mulțumesc pentru faptul că v-ați gândit la mine să-mi luați acest interviu ; despre mine ce pot să vă spun , sunt un om simplu de la țară , am cântat de mic copil , drumul meu a fost foarte greu dar prin foarte multă muncă am reușit! Am 37 de ani , sunt căsătorit, am o familie frumoasă și suntem înconjurați de prieteni și de colegii mei de trupă care sunt ca a doua familie pt mine.

RECLAMĂ

TVF Oltenia: Stăpânești cântecul și chiar sunt foarte curios să aflu despre debutul tău în muzică. Ce ne poți povesti despre acest talent al tău?Cristi Manolea:Debutul meu în muzică a fost în timpul în care am frecventat cursurile Școlii Populare de Arte din Drobeta-Turnu Severin unde cu ajutorul doamnei profesoare de canto Doina Durdan , căreia ii mulțumesc foarte mult pt ca m -a susținut și a fost alături de mine la numeroase Festivaluri și Spectacole unde am fost remarcat și am luat numeroase premii,cum ar fi la Festival de la Cumpăna- Jud.Constanța unde am luat premiul de popularitate ! Apoi încet încet am început sa cânt la nedei , zile de naștere și mai târziu nunti ,botezuri și diferite evenimente unde am fost invitat.

TVF Oltenia: De ce acest stil muzical si nu altul?
Cristi Manolea:Talentul l -am moștenit de la bunicul meu care a fost un desăvârșit clarinetist și mai ales de la bunica din partea mamei care a cântat cu vocea și a avut o carieră muzicala extraordinara; iar în ceea ce privește acest stil de banat ,acesta mi a plăcut mie mai mult ; m am regăsit mai bine ; dar cânt și oltenește sau alte stiluri muzicale.

TVF Oltenia: Am observat pe YouTube că ai mai multe piese lansate! Unde vrei să ajungi cu muzica, care este țelul tău și cum pui în practică să ajungi acolo?
Cristi Manolea: Da , am mai multe piese lansate cu ajutorul maestrului meu de suflet DĂNUȚ MERSAN de la Timișoara care a avut încredere în mine și căruia ii mulțumesc enorm pt ca a avut un rol foarte important în cariera mea datorită faptului că piesele lansate cu el au fost foarte apreciate de către public.
În viitor îmi doresc ca împreună cu colega mea MIHAELA SULTAN să lansăm un duet pe care îl avem în lucru de ceva timp iar țelul meu este sa reușesc să cânt o piesă alături de mentorul meu Puiu Codreanu cel care m-a inspirat de – a lungul carierei mele muzicale.

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!
Cristi Manolea:Am multe amintiri dragi , dar una dintre ele care mi vine acum în minte ar fi prima mea nunta la care am cântat unde am fost foarte emoționat dar în același timp și foarte fericit pt ca am fost apreciat de oameni.

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?
Cristi Manolea: Trei lucruri și cele mai importante cred ca ar fi faptul ca sunt serios , muncitor și dedicat carierei mele.

TVF Oltenia: Ce planuri ai in continuare?
Cristi Manolea:În continuare ne dorim evoluție pe plan muzical , promitem ca vom surprinde plăcut publicul nostru la evenimentele unde ne au ales ca ” FORMAȚIA CRISTI MANOLEA & MIHAELA SULTAN „.

TVF Oltenia: Un mesaj pentru cei care te apreciază, urmăresc și au citit acest articol.
Cristi Manolea:Mulțumesc tuturor oamenilor care mă apreciază,care mă iubesc și-mi ascultă cântecele și celor care citesc acest articol în care am sintetizat o parte din viața mea . Mulțumesc TVF OLTENIA și managerului nostru domnul Marius Barcon care este alături de noi ne susține enorm și ne ajută să evoluăm !!!

RECLAMĂ
Articolul precedentTrucul care te ajută să scapi de umiditatea de pe pereți și tavan. O să scapi de această problemă definitiv
Articolul următor„Cea mai sexy femeie din lume” a publicat primele fotografii din calendarul dedicat fanilor: „Mi-ai înseninat ziua” –