Acasă Uncategorized INTERVIU ANDREEA MARIN

INTERVIU ANDREEA MARIN

1773
0
           

,,Nu ma tem de nuditate!”

Cu aceasta conversatie neconventionala Andreea Marin Banica demonteaza mitul existentei sale in viata publica ca o inlantuire inepuizabila de subiecte tabu.

RECLAMĂ
               PLAYBOY Te speli pe dinti de fata cu Stefan? Stai cu bigudiurile in par in fata lui? Sint femei care evita astfel de ipostaze…
Andreea Marin De ce sa evit? Sint eu insami mai ales in acele ipostaze! Vreau sa fiu iubita de catre barbatul meu pentru ceea ce sint, nu sa fiu nevoita sa „pozez” acasa. Ar fi extrem de obositor, ineficient si lipsit de satisfactia implinirii personale, in final. Vreau sa cred ca, de fapt, a fost o intrebare retorica. (ride)
             
           
             PLAYBOY Ai vreo prejudecata legata de nuditate si de propriul corp?
Andreea Marin Nu in general, in sensul ca nu stau sa-i judec pe altii pentru actiuni de acest fel, doar ca nu e optiunea mea expunerea in mod public. Nu simt ca vreau sa demonstrez lumii intregi ceva, insa simt ca e important sa traiesc anumite experiente doar in intimitate, sa le impart numai cu barbatul meu, sa stim ca exista senzatii doar ale noastre.
             
              PLAYBOY Ti-ai pastrat obiceiul ca in public sa vorbesti fara accent, iar acasa moldoveneste?
Andreea Marin Da, din obisnuinta, dar n-am retineri in a vorbi pe limba lui Creanga chiar si in public, atunci cind ma simt bine in aceasta postura, pentru mine e normalitate.{citat} Simt ca e important sa traiesc anumite experiente doar in intimitate, sa le impart numai cu barbatul meu, sa stim ca exista senzatii doar ale noastre.{/citat}
              
              PLAYBOY Ai suporta ca un barbat sa-ti spuna tandru „Fai, moldoveanco!”?
Andreea Marin Bineinteles, e o gluma simpatica, daca stii cum s-o privesti si nu esti incrincenata, si daca e vorba de un ton cald, tandru… Imi amintesc ca „tonul face muzica”, nu?
            
             PLAYBOY Ce i-ai gatit ultima oara lui Stefan?
Andreea Marin M-am gatit. Si n-a fost rau. (ride)
           
               PLAYBOY Este Rominia o tara a prejudecatilor sexuale?
Andreea Marin Intr-o anumita masura, fara exagerari, din moment ce exista televiziuni care aduc in prim-plan acest aspect fara perdea. Iar prima pagina a ziarelor ilustreaza acelasi lucru adesea, deci nu sintem un popor atit de pudic sau de moralist pe cit am putea crede.
            
               PLAYBOY Prigoana mi-a declarat ca orgasmul este singurul lucru pentru care merita sa te trezesti de dimineata. Presupun ca il contrazici…
Andreea Marin Pai de ce l-as contrazice? O fi stiind Domnia sa ce spune. Fiecare om cu realitatea sa.
SURSA: PLAYBOY.RO

RECLAMĂ
Articolul precedentINTERVIU NELU PLOIEŞTEANU
Articolul următorExclusiv: Interviu cu interpretul de muzică populară PETRICĂ SÎRBU.