Acasă Uncategorized Internaţional român, client al prostituatelor de lux ale Andreei Marta? Chemat astăzi...

Internaţional român, client al prostituatelor de lux ale Andreei Marta? Chemat astăzi la audieri la DIICOT

720
0

Gabriel Torje, fotbalistul care a adus victoria echipei naţionale în meciul cu Belgia, a ajuns de dimineata la sediul DIICOT. El a fost audiat ca martor dupa ce a trecut pe la prostituatele de lux ale Andreei Marta.

RECLAMĂ

Torje le-a povestit timp de 2 ore procurorilor DIICOT cum a cunoscut-o pe proxeneta Andreea Marta si ce tip de relatia a fost intre ei.

Andreea Marta – soţia lui Codruţ Marta – fostul şef de cabinet al ex-preşedintelui ANAF – câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţi bogaţi.

Marta făcea „comenzi pentru virgine” în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro.

În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

CANCAN.RO a publicat nume grele de fotbalisti, dar si oameni de afaceri, erau abonati la reteaua de prostituate de lux patronata de Andreea Marta: fotbalistii Mihai si Florin Costea, Cristi Pulhac, patronul de la FC Brasov, milionarul Ioan Neculaie, presedintele Consiliului judetean Vrancea, Marian Oprisan, dar si Vasile Turcu.

Vom reveni cu amănunte.

sursa: cancan

RECLAMĂ
Articolul precedentLuis Lazarus: «Capatos şi Măgărin Ionescu creează subiecte false şi prostesc telespectatorii»
Articolul următorMiza alegerilor din decembrie. Chestiuni tactice