Acasă Stiri Informaţia care schimbă tot! Soţia lui Gheorghe Dincă a locuit în casa...

Informaţia care schimbă tot! Soţia lui Gheorghe Dincă a locuit în casa ororilor după dispariţia Luizei

718
0

Ancheta de la Caracal se complică tot mai mult pe zi ce trece! Fostul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a declarat că soţia lui Gheorghe Dincă s-a întors în casa criminalului după dispariţia Luizei. A locuit acolo şi nu a observat nimic? Cum şi-a ascuns Dincă ororile?

RECLAMĂ

Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Gheorghe Dincă a spus, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena3 că, la scurt timp de la răpirea Luizei din luna aprilie, soţia inculpatului s-a întors în casa groazei şi a locuit acolo timp de o lună. 

„A locuit în casă timp de o lună, de la sfârșitul lunii aprilie până la sfârșitul lunii mai, soția inculpatului a locuit acolo. Nu a observat nimic obișnuit față de ceea ce era în trecut, iar cu privire la fapte nu a bănuit timp. Când am purtat prima discuție cu dânsa mi-a spus că a fost o surpriză și pentru ea și că nu-i venea să creadă că soțul ei a făcut așa ceva”, a declarat Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Gheorghe Dincă.

Elena Dincă, soția lui Gheorghe Dincă este despărțită de acesta, dar cei doi nu sunt divorțați, oficial.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentAccident grav, vineri dimineaţă, în Braşov. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite
Articolul următorBărbat reţinut după ce a intrat în casă peste o copilă de 10 ani şi a încercat să o violeze. Cum a scăpat fetiţa de individ