Acasă Stiri Incident şocant într-o chilie din Postăvaru: Un călugăr beat a atacat o...

Incident şocant într-o chilie din Postăvaru: Un călugăr beat a atacat o femeie şi a încercat să o violeze. Bărbatul, arestat

269
0

Incident şocant într-o mănăstire din judeţul Braşov. O femeie de 34 de ani care a venit în vizită la o chilie din Masivul Postăvaru a fost agresată de un călugăr care a consumat alcool şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu el. Aceasta a reuşit să scape într-o clipă de neatenţie şi a reuşit să alerteze autorităţile.Întregul incident s-ar fi petrecut luni, când femeia de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi insistat ca femeie să petreacă noaptea alături de el iar în urma refuzurilor ei repetate, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu acesta fără consimţământul ei.

RECLAMĂ

În acele momente femeie ar fi fost agresată fizic dar a reuşit să scape într-un moment de neatenţie al călgărului. 

Bărbatul a fost reţinut ieri, iar judecătorul a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către Biroul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Brașov, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

sursa:https://observatornews.ro/eveniment/incident-socant-intro-chilie-din-postavaru-un-calugar-beat-a-atacat-o-femeie-si-a-incercat-sa-o-violeze-barbatul-arestat-540540.html?fbclid=IwAR32nnGDVyzNoBmAKRfKd9Neqgbm9GqAgH8EbpHXzYf4JksyuPHZHfKFk-w

RECLAMĂ
Articolul precedentÎncă un tânăr din Târgu Jiu depistat pozitiv la drugtest
Articolul următorCătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și…”