Acasă Monden Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca...

Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și…”

750
0

Cătălin Botezatu a vorbit despre partidele de amor din trecut cu Bianca Drăgușanu.

RECLAMĂ

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu. Deși relația de dragoste dintre ei s-a încheiat acum mulți ani, creatorul de modă o apreciază foarte mult pe aceasta și nu ezită niciodată să vorbească despre ea. 

Cătălin Botezatu, detalii despre partidele de amor din trecut cu Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, chiar și atunci când vine vorba despre picanteriile din dormitor. În cadrul unui interviu, designerul vestimentar a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu. Acesta a mărturisit că blondina era foarte sălbatică în dormitor și că știe cum să se dăruiască unui bărbat. 

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și c%$#@, și doamnă’, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire, relatează Viva!

Ce spune Cătălin Botezatu despre Violeta Babliuc

Cătălin Botezatu nu a ezitat să vorbească și despre Violeta Babliuc, fosta lui iubită. Creatorul de modă a recunoscut că ambele femei au fost foarte importante pentru el și nu s-a sfiit să spună că le-ar lua pe amândouă în căsătorie. Ba mai mult, Cătălin Botezatu se gândește chiar la o partidă de amor cu amândouă, în același timp. 

„În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă’, a mai spus celebrul designer, comentând despre diferențele dintre Bianca Drăgușanu și cealaltă iubire din trecutul său, Violeta Babliuc.

Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu recunoaște că Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai importante femei din viața lui și are doar cuvinte de laudă la adresa ei. 

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă’, a încheiat faimosul designer, despre Bianca Drăgușanu.

Cum s-au cunoscut cei doi

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște.

Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are.”, a declarat Cătălin Botezatu, la WOWnews.

sursa: https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-detalii-intime-din-dormitor-cum-se-iubea-designerul-cu-bianca-dragusanu-cand-face-dragoste-e-salbatica-fatala-se-daruieste-total-stie-sa-fie-si-doamna-si_32695.html

RECLAMĂ
Articolul precedentIncident şocant într-o chilie din Postăvaru: Un călugăr beat a atacat o femeie şi a încercat să o violeze. Bărbatul, arestat
Articolul următorMarcel Ciolacu: România va ataca Austria la Curtea de Justiție a UE şi va cere despăgubiri