Acasă Stiri Incident grav la “Revelionul lautarilor”! S-a rupt caruta in care erau plimbati...

Incident grav la “Revelionul lautarilor”! S-a rupt caruta in care erau plimbati cantaretii, iar doua artiste au suferit fracturi!

985
0

Cantaretii de muzica populara o tin tot intr-un chef! Daca vineri seara au jucat pe rupte la Revelionul artistilor de la Targu Jiu, sambata s-au distrat la Pucioasa. Nu pentru toti a fost insa o ocazie de bucurie!

RECLAMĂ

Organizatorii de la Pucioasa le-au pregatit o surpriza participantilor si, inainte de a incepe petrecerea, i-au invitat sa se plimbe prin localitate in carute si calesti. Din pacate, una dintre carute s-a rupt in timp ce gonea trasa de cai. In urma incidentului violent, ocupantii acesteia, artistii Claudia Torop, Maria Loga, Gheorghe Rosoga si sotia acestuia, Ioana, au fost raniti.

Cantareata Claudia Torop a ajuns la spital, cu mana fracturata

Cantareata Claudia Torop a ajuns la spital, cu mana fracturata

Cele mai afectate au fost Claudia Torop si Ioana Rosoga, acestea suferind fracturi ale bratelor.

Gheorghe Rosoga si sotia sa au avut de suferit in urma plimbarii cu caruta

Gheorghe Rosoga si sotia sa au avut de suferit in urma plimbarii cu caruta

Intrucat ranile au fost grave, medicii le-au fixat oasele in ghips, sustin surse din cadrul spitalului din localitate. In ciuda accidentului, victimele nu s-au intors acasa, ci au participat in continuare la evenimentul de la Pucioasa, inclusiv la petrecerea organizata la un hotel din centrul statiunii.

Distractie pe cinste, la Targu Jiu

Fara incidente a fost insa cheful de la Targu Jiu. Pus la costum, așa cum cere prezența la o asemenea petrecere, interpretul de muzică populară Constantin Măgureanu a dat curs invitației de a participa la Revelionul Lăutarilor, unde a venit împreună cu soția sa, Veronica, dupa care i s-au aprins calcaiele in timp ce era casatorit cu Maria Loga.

Constantin Magureanu si sotia sa s-au distrat toata noaptea la Targu Jiu

Constantin Magureanu si sotia sa s-au distrat toata noaptea la Targu Jiu

Măgureanu nu a stat jos nicio clipă la petrecerea de la restaurantul de lux de pe insuliță si a dansat cu Veronica toata noaptea. Ea a ales să poarte o rochie neagră cu ștrasuri, mulată, care i-a scos în evidență formele.

Niculina Stoican a cântat cu banii la decolteu
Îmbrăcată într-o ținută mai lejeră, interpreta de muzică populară Niculina Stoican a cântat melodiile sale preferate prietenilor săi aflați la distracțiea care a avut loc la un restaurant situat pe Insulița de pe Jiu.

Cantaretii veniti la Revelionul artistilor de la Targu Jiu s-au prins in hora

Cantaretii veniti la Revelionul artistilor de la Targu Jiu s-au prins in hora

Pe melodia ei s-a încins o horă mare în care s-au prins mai toți invitații care au participat la distracție. Constantin Măgureanu i-a pus Niculinei pe piept o bancnotă de 50 de lei pentru ca aceasta să cânte o melodie împreună cu el, iar hora să fie plătită.

Niculina Stoican a primit 50 de lei pentru o hora, de la un coleg de breasla

Niculina Stoican a primit 50 de lei pentru o hora, de la un coleg de breasla

,,Am ales o ținută mai lejeră ca să mă simt bine, pentru că tot timpul sunt încorsetată cu costumele populare. Acum am venit împreună cu familia și ne simțim extraordinar, având și noi ocazia să petrecem, pentru că de Revelion am muncit și i-am distrat pe alții” a spus cântăreața, care a tinut bancnota la decolteu pana a terminat de cantat. Distractia artistilor nu e insa incheiata! La finalul saptamanii viitoare ei se vor reuni la un nou Revelion, de data aceasta la Craiova.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova, victima unor rătăciri periculoase
Articolul următorDemolare cu arma-n mână