Acasă Monden În sfârșit! Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul așteptat de toți fanii! Evenimentul...

În sfârșit! Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul așteptat de toți fanii! Evenimentul va avea loc luna viitoare! ”Save the date” ❤️ —

174
0

Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat și le-a spus fanilor că va face parte din distribuția filmului “Noaptea lui Vlad”, un eveniment cinematografic de amploare.Deși serialul „Vlad” a cunoscut finalul, cariera actriței continuă cu avânt! Recent, a finalizat filmările pentru „Noaptea lui Vlad”, unde va da viață personajului Reginei Maria. Distribuția filmului fac parte Daniel Nuță, Bogdan Farcaș, Denis Ștefan, Giulia Anghelescu și George Burcea.

RECLAMĂ

Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat

Actrița a distribuit o postare cu trailer-ul oficial al filmului, dezvăluind și data când va apărea în cinematografe. „NOAPTEA LUI VLAD – OFFICIAL TRAILER. Save the date – 07.06.2024„, este anunțul făcut actriță, pe Instagram.

Filmul „Noaptea lui Vlad” ne poartă într-o călătorie magică prin timp, unde un copil din zilele noastre, Vlad, are șansa unică de a interacționa cu domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Într-o întâlnire misterioasă, Cuza îi va dezvălui băiețelului o poveste fascinantă care va influența decisiv destinul lui Vlad, potrivit spuselor producătorilor.

Dorian Stan, producătorul filmului și co-proprietar al Griviţa Studio, descrie pelicula ca fiind un „popcorn movie cu mult suflet și o perspectivă inedită asupra unor eroi din istoria românilor”. Visul său de mai bine de un deceniu prinde contur, iar acum este pregătit să ducă această poveste captivantă pe marile ecrane, oferind publicului o experiență cinematografică memorabilă.

Din ce face bani Monica Bîrlădeanu

Actrița Monica Bîrlădeanu promovează ”Nativo Showroom”, un spațiu perfect pentru cei care doresc o renovare completă sau o amenajare unică a locuinței.

„Dacă vă renovați casa, living-ul, baia sau doar un singur perete, în punctul ăsta cred că am sugestii de materiale și finisaje pentru orice! Ajung în curând expert level.

Am fost recent la @Nativo.showroom după gresie pentru terasă și am regretat amarnic că aveam deja celelalte finisaje cumpărate pentru că ce am găsit la ei mi-a dat un pic lumea peste cap.

În primul rând au un showroom cum n-am văzut la nimeni în București pe finisaje, gândit de un mega arhitect. În caz că nu ai o idee clară în legătură cu ce merge orice, te asigur că vei descoperi aici.

Poate și pentru că e business de familie, poate de aceea sunt sunt atât de prezenți în relația cu clienții, nu știu…dar e de bine”, a scris ea pe Instagram, alături de videoclipul în care prezenta bucățile de gresie, dușurile aurite, perdelele fine, dar și bucățile de tapet cu mult stil.

S-a căsătorit Monica Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță?

Monica Bîrlădeanu și iubitul ei Valeriu Gheorghiță, ar fi putut face pasul cel mare spre oficializarea relației, conform indiciilor de pe Instagram.

Postările recente ale ambilor pe platforma de socializare, inclusiv fotografii, story-uri și reels-uri, îi surprind purtând verighete pe inelare. Această dovadă stârnește speculații despre o posibilă ceremonie de căsătorie, fie ea simplă, în fața ofițerului stării civile.

Deși Monica Bîrlădeanu obișnuiește să schimbe frecvent bijuteriile de pe degete, adaptându-le ținutei, Gheorghiță nu a renunțat la verighetă de luni bune. Acest detaliu constant pare să confirme și mai mult ipoteza unei căsătorii.

Recent, Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat cu privire la filmul din distribuția căreia face parte.

sursa:https://www.bzi.ro/monica-birladeanu-a-facut-anuntul-mult-asteptat-save-the-date-4986795?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1AzZTooDNlGQV3eKfsyqbVU9M_UoHWye8uGLoASk1T28NquZpj3azRk8Q_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

RECLAMĂ
Articolul precedentCarmen Tănase a vândut tot şi s-a mutat la ţară. Iată cum arăta casa actriţei: „Am vrut să scap de mizeria din București”
Articolul următorValentin Andrei a facut show la sarbatoarea trandafirului din comuna Amarastii de jos!