Acasă Stiri VIDEO | Imaginile cu un copil sărman care îşi făcea temele la...

VIDEO | Imaginile cu un copil sărman care îşi făcea temele la lumina unui bec stradal au impresionat un milionar care a decis să-i schimbe viaţa

545
0

Imediat după ce ofiţerii au văzut strădania copilului, imaginile şi povestea din spatele lor au devenit publice pe reţelele de socializare şi în publicaţiile locale. Potrivit website-ului Perfil, familia lui Victor nu avea electricitate, dar băiatul era hotărât să înveţe, pentru a putea deveni un poliţist care „să lupte împotriva corupţiei, a hoţilor şi a drogurilor“. Potrivit sursei citate, familia nu avea electricitate din cauza lipsei banilor pentru plata facturilor şi, mai important, pentru că nu aveau documente care să dovedească că locuinţa era proprietatea lor, necesare pentru a încheia un contract cu furnizorul.

RECLAMĂ

Prima persoană care a sărit în ajutorul băiatului a fost chiar primarul oraşului, Arturo Fernandez Bazan, care i-a adus lui Victor un pachet cu diferite lucruri necesare pentru şcoală şi i-a ajutat familia pentru a semna actele necesare, în aşa fel încât să poată beneficia de electricitate.

Ulterior, Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, un milionar de 31 de ani, importator de ciocolată din Bahrain, a decis să reconstruiască căminul modest al lui Viktor, să o ajute pe mama copilului să înfiinţeze o mică afacere şi să-i ofere 2.000 de dolari băiatului sărman. Viktor a spus că are mulţi colegi de clasă care sunt în aceeaşi situaţie ca el şi Mubarak a propmis că va renova şi va extinde şcoala la care băiatul merge.

Trecutul lui Mubarak nu a fost marcat de lipsuri materiale, dar bărbatul a spus că nu a avut parte de afecţiune. În plus, unii dintre prietenii săi au murit din cauza drogurilor şi a activităţilor criminale. Toate aceste lucruri l-au determinat pe milionar să aprecieze determinarea cu care Victor a continuat să înveţe, în ciuda condiţiilor dificile. Într-un interviu, Mubarak spune că el nu ar fi avut aceeaşi voinţă de a studia, aşa că a decis să călătorească din ţara sa, Bahrain, în Peru, pentru a-l cunoaşte personal pe Victor.

Sursa: Adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentVIDEO | Maşini ciuruite, case distruse, oameni înspăimântaţi. Bucăţi uriaşe de gheaţă au făcut prăpăd în Slovenia, Polonia şi Germania
Articolul următorAccident rutier grav in Stoina!