Acasă Stiri Imagini șocante cu o educatoare din Fetești, filmată în timp ce bătea...

Imagini șocante cu o educatoare din Fetești, filmată în timp ce bătea un copil! Gestul făcut de femeie, după ce a ajuns pe Internet

433
0

O educatoare din Fetești a fost surprinsă în timp ce bătea un copil! Imaginile șocante cu femeia au ajuns pe Internet, iar gestui făcut de aceasta a fost de-a dreptul scandalos.

RECLAMĂ
  • Educatoarea avea o experiență de peste 35 de ani
  • Filmulețul a ajuns pe Internet

Imaginile șocante cu educatoarea din Fetești, în timp ce bate unul dintre copiii de la grădiniță i-a revoltat pe părinții din toată țara. Femeia avea o experiență de pete 35 de ani în învățământ, iar „corecția” aplicată băiețelului a ajuns în mediul online. Filmuleţul în care aceasta plesneşte cu dosul palmei un copilaș de 5 ani a stârnit revoltă şi pe reţelele de socializare, iar internauții au criticat-o aspru.

Ceilalți părinți ai copiilor din grupa respectivă au refuzat să-și mai trimită micuții la grădiniță, în semn de solidaritate. Familia băiețelului de 5 ani, lovit peste față, fără niciun motiv, a depus plângere la Poliție și a cerut concedierea cadrului didactic.

Gestul făcut de educatoare

Educatoarea a încercat totuși să își salveze onoarea și le-a cerut inspectorilor să-i permită să își depună pensia. Cu toate acestea, femeia a fost refuzată și i s-a desfăcut contractul de muncă. La o zi după ce a fost lovit de educatoarea sa, copilul a găsit curajul de a le spune părinților ce s-a întâmplat.

„Copilul a spus ca e foarte supărat că l-a certat doamna şi că i-a dat cu palma peste faţă. Nu a vrut să mai meargă la grădinitţă. I-a dat cu palma peste faţă şi apoi cu cuţitul de plastic peste faţa. Se aude când spune „Ia cuţitul, Ilinca!”, a spus mama copilului.

Culmea este faptul că educatoarea s-a lăudat părinților de pe grupul de WhatsApp cu gestul făcut și susține că este „mulțumită” de atitudinea pe care a luat-o față de băiețelul de 5 ani.

„Postările sunt făcute să primim laude sau idei în activităţile la clasă. Poate nu sunt cele mai bune dar eu sunt mulţumită, dumneavoastră?”, a scris educatoarea pe grupul de WhatsApp.

Părinții băiatului vor să continuie procedurile legale împotriva educatoarei, pe numele căreia s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire.

Sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimele imagini cu Teodora Becali de când a devenit mămică! Cine i-a ținut companie fiicei latifundiarului, la plimbare cu cei mici! Imagini inedite
Articolul următorMarcel Ciolacu: Exclus să ne gândim la alegeri. Preşedintele şi Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control