Acasă Uncategorized Halucinanat! Salam, inchiriat de un afacerist sa-i cante in casa! Dedicatii de...

Halucinanat! Salam, inchiriat de un afacerist sa-i cante in casa! Dedicatii de pe WC!

1058
0

Daca mai avea cineva vreun dubiu in ceea ce priveste popularitatea lui Florin Salam, ei bine ce va vom dezvalui noi astazi va demola orice mit conform caruia mai exista vreun cantaret de manele mai iubit decat el. Desi pare desprins din telenovele, un bucurestean l-a vrut pe Salam la el in baie, in bucatarie sau chiar in domrmitor, non stop, cateva zile la rand. Si daca aveati cumva vreun gand nastrusnic cu conotatii sexuale, ei bine nici pe departe de asa ceva: romanul nostru, fan infocat al artistului, l-a umplut pe Salam de bani penteu ca acesta sa-i cante.

RECLAMĂ

Un excentric om de afaceri din Capitala a avut o dorinta arzatoare inca de pe vremea cand nu avea asa de mult bani: el se destainuia prietenilor ca il vrea pe Salam la el acasa. Si departe de omul nostru vreun gand necurat, caci este insurat si la casa lui. Respectivul visa la ziua in care Florin sa-i cante la el in baie sau in sufragerie, in timp ce el isi desfasoara treburile casnice. De la vis si pana la realitatea se pare ca nu a mai fost decat un pas, caci personajul principal al povestirii, care locuieste in Berceni si caruia noi am decis sa-i spunem Razvan pentru a-i proteja identitatea, s-a imbogatit din constructii si imobiliare. Fiind extrem de potent financiar si banii venind ca pe banda rulanta din diverse afaceri, Razvan a putut sa-si indeplineasca visul. L-a contactat pe Salam si i-a spus dorinta lui. Asa cum era de asteptat, el s-a lovit la inceput de un refuz, intrucat Florin este un artist si a spus ca i se pare putin exagerat sa-i cante omului fara nici un motiv, in mijlocul casei in timp ce el mananca. Suma de bani pe care a primit-o l-a facut insa pe acesta sa se razgnadeasca si sa-i faca pe plac nastrusnicului fan. Se spune ca Florin ar fi incasat zeci de mii de euro intr-o singura zi de cantat la excentricul afacerist in casa.

Ziua incepea insa intr-un mod halcuinant. Razvan se trezea, evident pe muzica lui Salam, megea la baie si statea pe wc tot pe muzica lui Salam, mergea la bucatarie si manca pe aceleasi acorduri muzicale si cam tot ceea ce facea omul nostru acasa, era pe acordurile de muzica de petrecere ale lui Florin Salam. Apropiatii afaceristului ne-au marturisit ca el a tinut-o zile bune la rand in acest fel si ca la finalul maratonului muzical Florin ar fi plecat mai bogat cu peste 100.000 de euro de la afacerist. In momentul de fata se spune ca ar fi apus vremurile bune pentru Razvan, el fiind executat de banci care i-au luat casele si masinile, pentru a-si recupera datoriile pe care omul le facuse in decursul unor ani si pe care nu mai avea cum sa le acopere. Asadar, acesta a ramas totusi cu amintirile unor vremuri frumoase si cu o experineta demna de povestit din generatie in generatie.

sursa: http://nefiltrat.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSonia Trifan apeleaza la epilarea definitiva!
Articolul următor300 de lei au distrus o prietenie de peste 20 de ani! Matu si Enceanu s-au certat de la bani!