Acasă Stiri Guess Who, coleg într-un dosar DIICOT cu beizadeaua care a lovit cu...

Guess Who, coleg într-un dosar DIICOT cu beizadeaua care a lovit cu mașina un polițist / Procurorii i-au iertat pe posesorii de droguri

226
0

Artistul Guess Who (care a ieșit pozitiv la cocaină, la volan) și fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului (condamnat pentu că a lovit cu mașina un polițist) au ceva în comun: amândoi au fost iertați de DIICOT, după ce au fost prinși cu droguri!

RECLAMĂ

Conform portalului instanțelor de judecată, Laurențiu Mocanu, alias Guess Who, a fost coleg de dosar cu Florin Bogdan Mardale, amândoi fiind implicați în același dosar în care DIICOT a cerut instanței confirmarea ordonanței de renunțare la urmărirea penală. „Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, în dosarul de urmărire penală nr. 2457/D/P/2020. Confirmă solu?ia din data de 5.12.2022 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, de renunţare la urmărire penală sub aspectul săvâr?irii infrac?iunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prevăzute de art. 4 alin. 1 din Legea nr.143/2000. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 18.01.2023”, a fost decizia instanței.

Câteva luni mai târziu, Laurențiu Mocanu, alias Guess Who, a fost prins la volan într-o situație delicată: aparatul DrugTest a arătat că acesta ar șofat sub influența drogurilor. „La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a anunțat Poliția Rutieră, la momentul respectiv.

Colegul de dosar al artistului, Bogdan Florin Mardale, fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului, a fost condamnat anul trecut la doi ani cu executare, fiindcă, în 2020, a dat cu mașina peste un polițist încerca să îl tragă pe dreapta, pentru verificări, în zona Gării de Nord din Capitală.

„După mediatizarea cazului, polițistul a fost chemat de procurorul de caz pentru a fi audiat în calitate de persoană vătămată. A fost însoțit de avocatul Sindicatului EUROPOL. În aceste momente, șoferul care a lovit cu autovehiculul un agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu este pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, anunța, atunci, Sindicatul EUROPOL.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/guess-who-coleg-intrun-dosar-diicot-cu-beizadeaua-care-a-lovit-cu-masina-un-politist-procurorii-iau-iertat-pe-posesorii-de-droguri-330298.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAccident cumplit în Dolj. Un bărbat de 34 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina
Articolul următorMarcela Fota se lansează în afaceri! În ce domeniu a început cântăreața business-ul: „Îmi pun cizmele cu toc…”