Acasă Stiri Grindina a pus totul la pământ! Covor de gheaţă aşternut asupra României!

Grindina a pus totul la pământ! Covor de gheaţă aşternut asupra României!

984
0

Grindina a pus totul la pământ! Covor de gheaţă aşternut asupra României

RECLAMĂ

Vara bate la uşă, însă acest lucru nu se simte şi în termometre sau pe cerul ce ar trebui să fie unul însorit. Nu! Jumătate de ţara este sub o prelungită alertă de vreme severă, iar peisajele din unele judeţe par desprinse din cu totul alte anotimpuri.

Judeţul Tulcea a fost cel mai rău lovit de grindină, stratul de gheaţă depus fiind de câţiva centimentri. Imaginile au ajuns şi în mediul online, cel mai relevant exemplu fiind comuna Niculiţel, acolo unde grindina apus totul la pământ, spre disperarea localnicilor, şi a aşternut un covor de gheaţă, de parcă ar urma să vină iarna, nu vara.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Galaţi, unde grindina a lovit serios uliţele satelor din aria judeţului. Oamenii privesc neputincioşi la furia dezlănţuită a naturii şi nu le rămâne decât să se adăpostească în case, aşteptând ca urgia să se oprească.

În acest moment, Municipiul Bucureşi şi judeţele Ialomiţa, Brăila, Călăraşi, Suceava, Ilfov şi Neamţ sunt sub Cod Portocaliu de furtuni şi fenomene meteo extreme.

Sursa: Spynews9C3C643B-1242-4CF9-A01C-1D9A093D23B1

RECLAMĂ
Articolul precedentO nouă avertizare a meteorologilor.
Articolul următorSPECTACOL – DESA – 2 IUNIE