Acasă Stiri Gorj: Un microbuz a luat foc în Autogara Târgu-Jiu

Gorj: Un microbuz a luat foc în Autogara Târgu-Jiu

926
0

Un microbuz de transport persoane a luat foc miercuri dimineaţă, în Autogara Târgu-Jiu, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului.

RECLAMĂ

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în Autogara din Târgu Jiu, după ce un microbuz de transport persoane a luat foc în timp ce era parcat. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins habitaclul şi motorul, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj cu cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu jiu. „Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric degajat ca urmare a unor conductori electrici neizolaţi corespunzător. Intervenţia a durat aproximativ 20 minute”, a spus Mihai Avramescu. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiova: Adolescentă reţinută pentru furt de lănţişoare
Articolul următorPATRONUL UNIVERSITĂŢII NU MAI ARE NICIUN SPRIJIN. Singur împotriva FRF! Mititelu începe războiul şi cu primarul Craiovei: „E o trădare cum n-a fost vreodată”