Acasă Stiri Gheorghe Dincă, după ce a ucis-o pe Alexandra: ”Am crezut că se...

Gheorghe Dincă, după ce a ucis-o pe Alexandra: ”Am crezut că se preface”

5913
0

Apar noi informații despre mărturisirile criminalului din Caracal în cazul Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a furnizat informații importante atât despre crimă, cât și despre acțiunile pe care le-a făcut după ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani.

RECLAMĂ

Surse din anchetă vin cu detalii noi date de criminalul din Caracal, care completează tabloul teribil al crimei, în cazul Alexandrei Măceșanu.

”Am crezut că se preface”

Conform acestor surse, Gheorghe Dincă a spus că a ajuns acasă în jurul orei 12.00. Și-a dat seama că Alexandra Măceșanu a sunat la 112.

Conform declarațiilor sale, criminalul s-a înfuriat și a intrat în cameră și i-a dat o palmă. Fata a căzut și s-a lovit la cap și a rămas întinsă pe podeaua camerei, a susținut Gheorghe Dincă.

Bărbatul de 66 de ani a spus că apoi a decis să plece în oraș, susținând că o credea pe Alexandra Măceșanu în viață.

”Am crezut că se preface”, le-a declarat criminalul anchetatorilor.

Butoiul a ars 7 ore

Gheorghe Dincă a mai spus că s-a întors după o oră, la 13.00 și a găsit-o pe fată zăcând în același loc. Atunci ar fi decis să scape de trupul neînsuflețit.

Criminalul a susținut că a învelit trupul cu un cearșaf și l-a pus în butoi. Apoi a aprins focul sub arzător cu lemne. Individul a mai spus că a pus în butoi o pungă de vaselină și o rolă de carton bituminos.

Conform surselor din anchetă, Gheorghe Dincă a declarat că arderea a durat până la ora 20.00, adică 7 ore.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentISU Prahova: Doi copii şi tatăl lor, luaţi de viitură la Filipeştii de Pădure; tatăl şi unul dintre copii au fost salvaţi
Articolul următorPsiholog criminalist, despre casa groazei din Caracal: „Trebuie demontată cărămidă cu cărămidă. Nu este exclus să găsească şi alte urme materiale”